Zoover150

fotofilmipad2

Uren speelplezier op de camping

camping met speeltuinCamping Zwanemeer is een camping waar de kinderen centraal staan. Op elk kampeerveld zijn speelvoorzieningen aanwezig voor de kinderen. Dat varieert van een glijbaan tot een klimrek, van zandbak tot schommel. Wanneer de kinderen veilig aan het spelen zijn in de speeltuin op het kampeerveld, kunt u ondertussen wat lezen of genieten van de zon bij uw caravan of tent.

Veiligheid staat voorop

Alle kampeervelden zijn autovrij. Dat betekent dat de kleine kinderen zonder op te hoeven letten of er een auto aan komt heerlijk kunnen spelen. De speelvoorzieningen zijn midden op de kampeervelden gelegen. Zo kan iedereen een oogje in het zeil houden en zijn de ouders altijd in de buurt.

Grote speeltuin voor groot speelplezier

camping met speeltuinVoor de wat oudere kinderen hebben we een groter klimrek en de airtrampoline van maar liefst 11 bij 8 meter. Dat betekent uren springplezier! Ook kunnen de kinderen hier tafeltennissen of volleyballen. In het zwembad zijn er voor de oudere kinderen spel- en sportvoorzieningen waaronder beachvolleybal en een voetbalveld(je).

Recreatieparasol als startpunt voor het recreatieteam

Centraal op de camping staat ook onze recreatieparasol. Hier worden de activiteiten georganiseerd waar de kinderen aan mee kunnen doen. De kinderen kunnen hier bijvoorbeeld knutselen, of spelletjes spelen.

Maar hier worden ook diverse grote activiteiten gepland, zoals een spooktocht, playbackshow of brood bakken bij een kampvuur. Houd ons recreatieprogramma in de gaten voor een actueel overzicht.

Bekijk ook de foto's van de speelfaciliteiten in ons fotoboek.

Lang voorseizoen

Kort voorjaar

voorseizoen 2

Meihepi

Hemelvaart Pinksteren onbewoond

Volg ons

facebooktwitteryoutube

Zwanenmeer
wordt door onze gasten gewaardeerd met een score van 8.8 uit 10 op basis van 99 beoordelingen.

Bekijk onze reviews

Samenwerkingsverbanden

drenthecampingsnpdrentseawifisiteacsianwblogores

CampingNavigatorhondsrug-banner1moKunstKeten logo3