fbpx

Menu

Sluit

Kamperen in het bos op Boscamping Zwanemeer in Drenthe

Op Boscamping Zwanemeer kunt u kamperen in het bos van Drenthe. De camping ligt midden op de Hondsrug, een uniek stukje Drenthe waar alle facetten van de natuur samen komen. U wandelt of fietst zo de camping af de bossen van Drenthe in. Maak een prachtige wandeling over de heide en zandverstuivingen, langs vennetjes en door de Nationale Parken. Na een lange dag kunt u voor uw caravan of tent nog even nagenieten van de bosrijke omgeving.

Kamperen in het bos op ruime kampeerplaatsen

Wanneer u komt kamperen op de camping kunt u genieten van de ruime en beschutte kampeerplaatsen in het bos. De camping is autovrij, wat bijdraagt aan de prettige sfeer en de veiligheid op de camping. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor uw tent, caravan of camper en beschikken over een eigen stroomaansluiting (6 ampère). Een zeer groot deel van de kampeerplaatsen beschikt over een eigen water/rioolaansluiting en is voorzien van kabeltelevisie. Beleef de natuur op een comfortabele manier!

Uitstekende faciliteiten op de camping

Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op de camping. Ze kunnen zich uren vermaken in de diverse speeltuinen of in de zomervakantie deelnemen aan het recreatieprogramma. Daarnaast kunt u gratis gebruik maken van het naastgelegen zwembad Zwanemeer met diverse zwembaden. Lees meer over zwembad Zwanemeer.

Ontdek Drenthe vanaf Boscamping Zwanemeer

De omgeving van Boscamping Zwanemeer leent zich voor prachtige wandel- en fietstochten. Wilt u de omgeving op een originele manier ontdekken, ga dan eens geocachen. Aan de hand van GPS coördinaten gaat u op zoek naar de cache, de schat. Onderweg komt u langs de mooiste plekjes in Drenthe, loopt u door de bossen en pittoreske dorpjes en verkent zo op een leuke en spannende manier de omgeving. Lees alles over de omgeving van Boscamping Zwanemeer.

Genieten in een prachtige omgeving