fbpx

Menu

Sluit

Speeltuin

Uren speelplezier op de camping

Op elk kampeerveld zijn speelvoorzieningen te vinden voor de kinderen. Dat varieert van een glijbaan tot een klimrek, van zandbak tot schommel. Wanneer de kinderen veilig aan het spelen zijn in de speeltuin op het kampeerveld, kun jij ondertussen wat lezen of genieten van de zon bij de caravan of tent.

Veiligheid staat voorop

Alle kampeervelden zijn autovrij. Dat betekent dat de kleine kinderen zonder op te hoeven letten of er een auto aan komt heerlijk kunnen spelen. De speelvoorzieningen zijn midden op de kampeervelden gelegen. Zo kan iedereen een oogje in het zeil houden en zijn de ouders altijd in de buurt.

Grote speeltuin voor groot speelplezier

Voor de wat oudere kinderen hebben we een groter klimrek en de airtrampoline van maar liefst 11 bij 8 meter. Dat betekent uren springplezier! In het zwembad zijn er voor de oudere kinderen spel- en sportvoorzieningen waaronder beachvolleybal en een voetbalveld(je).

Woudlopersclub

Je verveelt je nooit op onze camping. In recreatieruimte de Woudlopersclub organiseren we namelijk in de zomervakantie diverse activiteiten. Denk aan knutselen, vlotbouwen en brood bakken boven een kampvuur! Word een echte speurder van het woud bij de Woudlopersclub. Houd ons recreatieprogramma in de gaten voor een actueel overzicht.

Genieten in een prachtige omgeving