fbpx

Menu

Sluit

Boscamping Zwanemeer

De stoerste camping van Nederland!

The clearest way into the universe is through a forest wilderness
- John Muir

Toe aan ontspanning? Kom naar Boscamping Zwanemeer en zet de wereld om je heen even op pauze. Wandel, fiets, mountainbike of geniet van de rust. Bij ons kampeer je tussen de bomen in het prachtige Zwanemeerbos. Ben jij niet zo’n kampeerheld? No worries, dan boek je toch gewoon één van onze accommodaties zoals een boomhut, een ingerichte tent, de boshut of pipowagen Kees? Onze boscamping ligt net buiten het dorp Gieten op de Drentse Hondsrug. Een plek om even helemaal tot rust te komen en te genieten van de natuur in de oerprovincie Drenthe.

De boscamping in Drenthe voor kinderen

Alle 200 ruime kampeerplaatsen zijn autovrij. Dit betekent dat de kinderen veilig kunnen spelen! Op de camping is van alles te zien, doen en beleven. Ook voor de kleinste kampeerders. Op elk kampeerveld is een klein speeltuintje voor kinderen. Een speelparadijs in de natuur! En vergeet ook niet Brasserie 't Boshuys, dé plek waar je elkaar ontmoet. In het hoogseizoen organiseert het recreatieteam allerlei avontuurlijke activiteiten. Direct naast onze boscamping ligt het verwarmde openluchtzwembad Zwanemeer.

Boscamping

Boscamping

Wil je kamperen in Drenthe in een tent of caravan, of ben je zelfs in het bezit van een heuse hippiebus? Waar jij ook mee komt, je bent van harte welkom op onze boscamping in Drenthe! En neem je trouwe viervoeter gerust mee. Al onze kampeerplaatsen zijn ongeveer 100m² en liggen ze tussen de bomen.

Openluchtzwembad

Openluchtzwembad

In het zwembad in het bos, naast het kampeerterrein, vind je een wedstrijdbad, middeldiep recreatiebad met stroomversnelling en reuzewaterglijbaan. Voor de kleintjes is er een peuterbad. Leuk om te weten, als toeristische gast van Boscamping Zwanemeer mag je onbeperkt gratis zwemmen in het zwembad.

Ons verhaal

Ons verhaal

Wij zijn tweelingzussen Leonie Vorenkamp en Renee Vorenkamp. Het was altijd al onze droom om een eigen gastenverblijf te beginnen. Sinds 2022 zijn wij eigenaar van de camping en willen wij deze omtoveren naar Boscamping Zwanemeer. Een bijzondere plek tussen de bomen in het Zwanemeerbos.

mobile-image

Wat kan je op en rondom Boscamping Zwanemeer beleven en doen

Genieten in een prachtige omgeving