Zoover150

fotofilmipad2

Van alles te beleven in de omgeving van de camping

Zodra u van de camping afloopt staat u midden in de natuur. Camping Zwanemeer ligt namelijk in het hart van het prachtige natuurgebied De Drentse Hondsrug.

Natuurlandschap de Drentse Hondsrug

kamperen drentheDe Hondsrug is een hoog gelegen plateau dat zich uitstrekt van Emmen naar Groningen. Door het oude, glooiende landschap vinden riviertjes als de Drentsche Aa en Hunze kronkelend hun loop langs bossen, vennen, heidevelden, zandverstuivingen, akkers en rustieke brinkdorpen. U vindt er rust en stilte, maar ook talloze attracties, mogelijkheden om sportief bezig te zijn en typisch Drentse folkloristische evenementen. Het is juist de veelzijdigheid die de Hondsrug-regio zo aantrekkelijk maakt.

Er op uit in de omgeving van Camping Zwanemeer

Wilt u optimaal gebruik maken van al het moois dat Drenthe u te bieden heeft? Kijk dan eens bij actief in de natuur! Op deze pagina vindt u alles over de leuke en sportieve activiteiten die u bij ons in de omgeving kunt ondernemen. Vindt u sporten erg leuk maar stelt u ontspanning ook wel op prijs? Hier kunt u bij sport en ontspanning alles over terug lezen. Een bezoekje aan een wellness centra behoort zekert tot de mogelijkheden.

geocachen drentheEen originele manier om de omgeving te ontdekken is door geocaching. Met geocaching gaat u met behulp van GPS op zoek naar de 'cache', de schat. Onderweg komt u de mooiste plekjes tegen en kunt u genieten van de mooie omgeving in Drenthe. 

Als u samen met uw gezin iets wilt ondernemen, heeft u ook meer dan genoeg keus. Verschillende recreatieparken, voor zowel de allerkleinsten als voor de oudere kinderen, liggen op steenworp afstand. Camping Zwanemeer is ook voor cultuurliefhebbers een goede uitvalsbasis. Meerdere grote steden met prachtige musea liggen in nabije omgeving. Maar ook de pittoreske dorpjes zijn het zeker waard om een bezoekje aan te brengen. Een overzicht van alle activiteiten vindt u bij er op uit.

eropuit drentheCamping Zwanemeer is gelegen in het hart van natuurgebied De Hondsrug, maar de camping ligt ook vlakbij Groningen of Assen, waar u terecht kunt voor een gezellig dagje winkelen of cultuur . Of breng een bezoek aan een van de vele sfeervolle dorpjes zoals Gieten, Borger en Zuidlaren. Voor een ieder is wel iets bijzonders te vinden. Vindt u het moeilijk om te kiezen? Loop dan even langs bij de receptie, wij adviseren u graag persoonlijk!


Boek direct uw vakantie Beschikbaarheid

Lang voorseizoen

Kort voorjaar

voorseizoen 2

Meihepi

Hemelvaart Pinksteren onbewoond

Volg ons

facebooktwitteryoutube

Zwanenmeer
wordt door onze gasten gewaardeerd met een score van 8.8 uit 10 op basis van 99 beoordelingen.

Bekijk onze reviews

Samenwerkingsverbanden

drenthecampingsnpdrentseawifisiteacsianwblogores

CampingNavigatorhondsrug-banner1moKunstKeten logo3