fbpx

Menu

Sluit

Rustige camping in Drenthe? Boscamping Zwanemeer natuurlijk!

Bent u op zoek naar een rustige camping in Drenthe, kom dan kamperen bij Camping Zwanemeer in Gieten. In het voorseizoen en naseizoen kunt u op Boscamping Zwanemeer genieten van ultieme rust. Ontdek de Hondsrug en geniet van een heerlijke rustige vakantie in Drenthe!

Kamperen op ruime kampeerplaatsen

Onze ruime kampeerplaatsen op onze rustige camping in Drenthe zijn geschikt voor uw tent, caravan of camper. Elke kampeerplaats heeft de beschikking over een stroomaansluiting (6 ampère) en een zeer groot deel van de kampeerplaatsen beschikt over een eigen water/rioolaansluiting en is zelfs voorzien van kabeltelevisie. Wilt u op onze camping gebruik maken van de tv-aansluiting (CAI)? Vergeet dan niet om een DVB-C ontvanger of een tv met ingebouwde DVB-C ontvanger mee te nemen.

Voordelig kamperen op een rustige camping

In het voor- en naseizoen bieden wij aantrekkelijke arrangementen zodat u extra lang en extra voordelig van uw kampeervakantie kunt genieten. Heeft u een ACSI-kaart, dan kunt u zelfs extra voordelig kamperen tegen het ACSI-tarief. Kamperen hoeft helemaal niet duur te zijn!

 De mooiste wandel- en fietstochten door Geopark de Hondsrug

Word wakker van het geluid van de vogels en ga er overdag lekker op uit. De camping ligt midden in het eerste Geopark van Europa: Geopark de Hondsrug. Dat bevestigt hoe bijzonder maar ook bijzonder mooi de Hondsrug is. U kunt er uren wandelen en fietsen door de natuur. Dichte bossen, uitgestrekte heide, zandvlaktes, u vindt het allemaal op de Hondsrug.

Wanneer u na een mooie wandel- of fietstocht terug komt kunt u heerlijk genieten voor u caravan of tent. De kampeerplaatsen op de camping zijn zeer ruim aangelegd. Centraal op de camping ligt het moderne sanitair gebouw waar u gratis kunt douchen. Wij doen er alles aan om uw kampeervakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Zo hoeft u alleen nog maar te genieten van uw rust.

Genieten in een prachtige omgeving