fbpx

Menu

Sluit

Camperplaats Drenthe? Camper camping Zwanemeer

Camperplaats in Drenthe gezocht? Vier uw campervakantie op Camping Zwanemeer! Bij ons komt u niet ergens achteraf te staan, of direct na de slagboom. Wanneer u bij ons komt kamperen met uw camper, kunt u gewoon uw camper plaatsen op verschillende kampeervelden.

Geniet van een vakantie aan de rand van het bos en ervaar de campingsfeer op een camperplaats op Camping Zwanemeer in Drenthe.

Camperplaats in Drenthe met goede voorzieningen

Camper camping Zwanemeer in het Drentse Gieten beschikt over diverse voorzieningen voor uw camper. Zo is er bijvoorbeeld een stortplaats voor uw chemisch toilet en kunt u uw watertank vullen. Wanneer u wilt douchen kunt u uiteraard gewoon gebruik maken van ons moderne sanitair. In ons sanitairgebouw kunt u gratis warm douchen en gebruik maken van alle faciliteiten.

Maar dat is nog niet alles. Onze camping biedt u als gast vele mogelijkheden:

  • Genieten van het zwembad
  • Luxe sanitair
  • Speelvoorzieningen voor uw kinderen
  • Direct vanaf de camping de natuur ontdekken
  • Geocachen vanaf de camping
  • En nog veel meer

Ervaar zelf hoe mooi Drenthe is rondom camper camping Zwanemeer

Drenthe is een prachtige provincie met vele gezichten. Schitterende natuur, musea, sport en cultuur. Camper camping Zwanemeer ligt midden op de Hondsrug en onlangs is de Hondsrug uitgeroepen tot eerste Nationale Geopark van Nederland! Er zijn diverse expedities uitgezet zodat u zelf de cultuur en historie van de Hondsrug kunt ontdekken.

Wilt u op een originele manier de omgeving ontdekken? Wat dacht u van geocaching. Bij geocaching gaat u op basis van GPS op zoek naar de cache: de schat. Lees meer over geocaching op de speciale pagina over geocachen in Drenthe.

Meer informatie over onze camperplaats in Drenthe

Voor advies, vragen en/of opmerkingen over onze camperplaats in Drenthe kunt u contact met ons opnemen.

Genieten in een prachtige omgeving