fbpx

Menu

Sluit

Seizoenplaats op Boscamping Zwanemeer

Extra lang genieten van je vakantie? Of een vaste uitvalsbasis om gedurende het jaar even uit de drukte te ontsnappen? Wij begrijpen jou! Misschien is een seizoenplaats wel iets voor je.

De seizoenplaatsen op Boscamping Zwanemeer zijn zeer ruim en van alle gemakken voorzien. Natuurlijk een water- en elektra aansluiting. Maar als je wilt kun je (tegen betaling) ook gebruik maken van de tv-aansluiting en ons wifinetwerk. Houd je van zwemmen? Met een seizoenplaats koop je met korting een abonnement bij het naastgelegen verwarmde openluchtzwembad. Elke dag een heerlijke duik!

Kortom: alle gemakken van thuis, maar dan midden in de prachtige Drentse natuur. Huur een seizoenplaats en ontdek het zelf.

De seizoenplaats op Boscamping Zwanemeer is inclusief:

  • Verblijf op basis van 2 personen
  • Toeristenbelasting
  • Parkeerplaats voor de auto

Boscamping in Drenthe met uitstekende voorzieningen

Ga je voor een seizoenplaats op onze camping, dan beschik je gedurende je hele verblijf over uitstekende faciliteiten waar je het hele seizoen van kunt genieten. Zo is het sanitairgebouw verwarmd en voorzien van modern sanitair. De camping is autovrij en voor de kleine kampeerders is er altijd wat te doen. Op elk kampeerveld vind je een speeltoestel zodat de kinderen onder het toeziend oog van de ouders veilig en zorgeloos kunnen spelen. Daarnaast is er een grote air trampoline om op te kunnen springen. In de vakantieperiode is er een recreatieteam aanwezig in de Woudlopersclub waar leerzame, originele maar vooral leuke activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud.

Neem contact op of kom langs!

Meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid van een seizoenplaats, voorseizoenplaats of naseizoenplaats op Boscamping Zwanemeer? Neem gerust contact met ons op. Je kunt natuurlijk ook altijd een kijkje komen nemen. Proef de sfeer en overtuig jezelf!

Genieten in een prachtige omgeving