fbpx

Menu

Sluit

Op vakantie in Drenthe

Wilt u op vakantie maar weet u nog niet waar u naar toe wilt? Kom naar Camping Zwanemeer in Drenthe, gelegen aan de rand van het bos in één van de mooiste plekken van de provincie.

De camping beschikt over zeer goede faciliteiten, denk aan modern en verwarmd sanitair waar u gratis kunt douchen. Voor de kinderen zijn er vele speelfaciliteiten en naast de camping ligt een openlucht zwembad waar u gratis kunt zwemmen. En de omgeving? De Hondsrug is niet voor niets uitgeroepen tot Nationaal Geopark. De omgeving is afwisselend met bossen, heide, zandverstuivingen en kleine riviertjes. Er is zoveel te zien en te doen, dus u hoeft zich niet te vervelen tijdens uw vakantie op onze camping.

Ruime kampeerplaatsen en speelvoorzieningen

Op Camping Zwanemeer kunt u heerlijk vakantie vieren. Op de camping vindt u verdeeld over een aantal velden, ruime kampeerplaatsen die beschut tussen het groen liggen. In het midden van elk kampeerveld staan speelvoorzieningen voor de kinderen. Zij kunnen onder uw toeziend oog heerlijk veilig spelen.

Het sanitair is op diverse plaatsen aanwezig zodat u niet ver hoeft te lopen voor het toilet of een heerlijke douche.

Wilt u langer van uw vakantie genieten, huur dan een seizoensplaats of jaarplaats op de camping. Zo kunt u optimaal genieten van een vakantie voor een langere periode.

Wat te doen tijdens uw vakantie in Drenthe?

Wat u vooral moet doen tijdens uw vakantie is helemaal niets. Tijdens uw vakantie moet u namelijk niets, maar mag u van alles. U kunt bijvoorbeeld zwemmen in het naast gelegen openlucht zwembad. Of ontdek de omgeving op een originele manier en ga geocachen in Drenthe. Uiteraard zijn er vele wandel- en fietsroutes door de schitterende omgeving.

Houdt u van een beetje cultuur en historie? Goed nieuws, de Hondsrug is onlangs uitgeroepen tot Geopark! Door het Geopark zijn diverse expedities uitgezet om op een leuke manier het park en het gebied te ontdekken.

Kortom, Camping Zwanemeer heeft u veel te bieden voor een ontspannen maar ook actieve vakantie.

Voor advies, vragen en/of opmerkingen neem contact met ons op.

Genieten in een prachtige omgeving