fbpx

Menu

Sluit

Kamperen met hond in Drenthe? Natuurlijk op Boscamping Zwanemeer!

Wilt u kamperen met hond in Drenthe? Dan bent u samen met uw trouwe viervoeter van harte welkom op Boscamping Zwanemeer in Gieten! En uniek is dat uw hond gratis mee mag. Dat is wat wij noemen een hondvriendelijke camping!

Kom kamperen met hond in Drenthe en geniet van een onvergetelijke tijd!

Gratis kamperen met hond in het Drentse Gieten

Wij houden van honden en daarom zijn alle trouwe viervoeters van harte welkom en mogen zij zelfs helemaal gratis mee op vakantie. Dat maakt kamperen bij ons nog aantrekkelijker!

Uiteraard moet de hond wel worden aangelijnd op onze hondvriendelijke camping in Drenthe. Alle kampeervelden zijn volledig autovrij. Dat betekent dat uw hond dus veilig aangelijnd voor uw caravan of tent kan liggen zonder last te hebben van auto's. Zo genieten jullie samen van een ontspannen vakantie.

Goede voorzieningen op onze hondvriendelijke camping

De faciliteiten op de camping zijn uitstekend te noemen. Op elk kampeerveld staat een speeltoestel voor de kinderen zodat de kinderen veilig onder het toeziend oog van de ouders kunnen spelen.

Ook is er een grote centrale speeltuin aanwezig. In de mei- en zomervakantie is er een recreatieteam aanwezig die originele, leerzame en vooral hele leuke activiteiten organiseert voor jong en oud. En houdt u van zwemmen? Dan kunt u gebruik maken van het zwembad naast de camping. Dit openluchtzwembad beschikt over diverse zwembaden, een glijbaan en entertainment voor jong en oud.

Geniet van de omgeving in Drenthe

De provincie Drenthe is werkelijk prachtig. U kunt uren genieten van de bossen, de heide, het water en de zandvlaktes. Boscamping Zwanemeer ligt midden op de Hondsrug. Dit gebied is in 2013 uitgeroepen tot eerste Nationale Geopark in Drenthe. Ontdek de natuur, cultuur en historie van Drenthe en trek er op uit. Maak de mooiste wandelingen en fietstochten samen met uw hond en geniet van uw vakantie.

Meer informatie over kamperen met hond in Drenthe

Wilt u meer weten over onze hondvriendelijke camping, neem dan contact met ons op. Of reserveer online direct en kom gezellig bij ons kamperen met hond in Drenthe!

Genieten in een prachtige omgeving