Zoover150

fotofilmipad2

Recensies Camping Zwanemeer in Gieten

Op Camping Zwanemeer hebben al vele gezinnen een fijne vakantie mogen beleven. Onderstaand tonen wij slechts een kleine selectie recensies. Wilt u meer reacties van gasten lezen, bekijk dan onze Zoover pagina. Maar eigenlijk is er maar 1 manier om er achter te komen of Camping Zwanemeer uw ultieme vakantiebestemming is: kom gewoon even bij ons langs, u bent van harte welkom!

Hein & Ilse

Beste Aernold en Greet,

Hierbij willen we jullie bedanken voor het fijne verblijf op jullie camping. De betrokkenheid van jullie beiden is groot. Ondanks de drukte toch nog altijd tijd voor een praatje. Maar ook het dezelfde dag nog komen brengen van de door Aernold gemaakte foto's van onze kanotocht op de Hunze (met de kano's van de camping). En Greet, die ons de boottijden kwam brengen voor de boot naar Schiermonnikoog. Overigens een leuke dagtocht. Zoals Greet al zei een vakantie in de vakantie!

Verder vonden we dat er veel te doen is op de camping: raket schieten, vlot varen, spooktocht, bingo, etc. Ook in de omgeving hebben we van alles gedaan: het Hunebedcentrum in Borger, een geocache bij Eext, naar het gevangenismuseum in Veenhuizen, het kameleondorp in Friesland, het boomkroonpad, etc. We hadden nog veel meer dingen willen doen, maar de vakantiedagen waren helaas op.

We zullen jullie camping zeker aan onze vrienden en kennissen aanraden. En wie weet, tot ziens!

Groetjes Hein en Ilse

Familie van der Holst

Wij zijn 2 families, ieder met een meiden tweeling van 14 jaar. Het was onze eerste keer op jullie camping. Onze ervaring was goed. Er heerste een fijne sfeer en jullie als eigenaren, petje af. 

Greet kwam met een leuk idee voor de meiden, geocaching. Wel op de website iets over gelezen maar verder geen aandacht aan gegeven. Greet heeft de meiden uitgelegd hoe het in zijn werk ging. De eerste keer zijn de meiden samen gegaan. Kwamen heel enthousiast terug. Wij als ouders hadden besloten om dit ook te doen, Greet een nieuwe opgezocht en wij deze op de fiets gedaan. Was erg leuk om dit met het gezin te doen.

Wat houdt het in:

Je het een GPS apparaat en daar moet je coördinaten invoeren. Deze leiden je naar punten waar een kleine cache verstopt zit, vaak een buisje met een rolletje papier erin waar je je naam op moet zetten. Zo volg je de verschillende coördinaten en uit eindelijk kom je bij een grote cache, de laatste.

Het is echt leuk om te doen wij hebben het per fiets gedaan, ik hoop dat er nog meer per fiets kunnen. Wandelen gaat helaas niet.

Familie Hoekstra

Zomervakantie 2014 op het Zwanenmeer te Gieten. 

We kunnen mooi terug kijken op 2,5 week vakantie op ´t Zwanenmeer onder bezielende leiding van Arnold en Greet. Bijna alles organiseerde zij en voerde ze uit; uitdagende/ originele activiteiten organiseren – met hulp van Thijs en stagiaire. Voor groot en klein. Van heel spannend tot sportief en creatief. Ook schoonmaken, mensen ontvangen en uitzwaaien, activiteiten programma/ post persoonlijk langsbrengen , mensen/ jeugd tot de orde roepen, belangstelling tonen enz, enz.

Het begon met een warm welkom van Greet de eigenaresse, wat al een goede binnen komer was. Het park is overzichtelijk, netjes, schoon en mooi. De kinderen (9, 11, 13) vermaakte zich prima op het dicht bij liggende gemeente zwembad – aangrenzend aan de camping . Ook daar alles netjes, schoon en een diversie tijd aan zwem/ sport plezier voor onze waterratten. Verder op het camping terrein o.a. een activiteitencentrum 'de parasol 'waar activiteiten werden gehouden voor jong en oud, luchtkussen, tafeltennis tafel en een dieren weide. Wij stonden op een veld met een zandbak en huisje in het midden. Daarom heen ruimte genoeg voor tenten, caravans en vouwwagens. Ook om gezamenlijk een spel te doen. Alleen de hoeken waren erg krap om een tent/ caravan neer te zetten. 

De omgeving is erg mooi en er is genoeg te doen. Bij de receptie zijn veel folders en fiets/ wandelroutes te verkrijgen. keus genoeg voor iedereen! Het afscheid ging ook heel hartelijk. Iedereen was tevreden over de goed verlopen en zonnige vakantie. Voor herhaling om nog eens langs te gaan!!

Groetjes van de Familie Hoekstra uit Spanbroek.

Familie Speelman

Wij hebben dit jaar in de meivakantie op deze camping gestaan. Ik kom zelf uit deze regio, maar was verbaasd dat dit nog zo'n grote camping was. De camping is ideaal om de mooie omgeving te verkennen met de fiets of met de auto. Plekken zijn ruim, sanitair zeer schoon en honden mogen gratis mee kamperen. Verder kun je als campinggast gratis gebruik maken van het (gemeentelijke) openluchtzwembad dat tegen de camping aan ligt. Voor de kinderen worden er leuke en originele activiteiten georganiseerd (zoals arretjescake maken, speurtochten, geocaching, etc.)

Nogmaals bedankt voor de leuke meivakantie en wellicht tot ziens.

Familie Speelman

Lees de hele recensie met cijfers op Zoover

Lang voorseizoen

Kort voorjaar

voorseizoen 2

Meihepi

Hemelvaart Pinksteren onbewoond

Volg ons

facebooktwitteryoutube

Zwanenmeer
wordt door onze gasten gewaardeerd met een score van 8.8 uit 10 op basis van 99 beoordelingen.

Bekijk onze reviews

Samenwerkingsverbanden

drenthecampingsnpdrentseawifisiteacsianwblogores

CampingNavigatorhondsrug-banner1moKunstKeten logo3