Zoover150

fotofilmipad2

Het laatste nieuws van Camping Zwanemeer

We willen u graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op de camping. Nieuwe foto's, aangepaste tarieven, belangrijke aanpassingen en verbeteringen op de camping, nieuwe faciliteiten, wij laten het u direct weten. Lees op deze pagina in het kort het nieuws over de camping. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op of kom gewoon een keer langs. U bent van harte welkom! 

Workshop zeepketting maken

Volg een creatieve workshop zeepketting maken op 27 mei en 3 juni

Beleef het groene avontuur

Met je handen aan het stuur en een gids aan je zijde ervaar je de Drentse, natuur, geschiedenis en cultuur in een 100% elektrische terreinauto.

Kun jij de zilveren dolk vinden?

Het was 1728 en Berend Rombout moest vluchten voor de rovers. Omdat hij niet wilde dat zijn bijzondere zilveren dolk gestolen zou worden, verstopte hij deze in het bos.

Nieuw luxe sanitair paviljoen

Camping Zwanemeer heeft een gloednieuw luxe sanitair paviljoen. Het luxe sanitair paviljoen is voorzien van een speciale kleurrijke en vrolijke babyvoorziening maar ook een familievoorziening met twee douches.

Kom geocachen op de Hondsrug!

Vol trots presenteert Camping Zwanemeer u de nieuwe geocache website! Geocachen is de nieuwste, leukste en meest bijzondere manier om de prachtige omgeving van de Hondsrug te verkennen.

Lang voorseizoen

Kort voorjaar

voorseizoen 2

Meihepi

Hemelvaart Pinksteren onbewoond

Volg ons

facebooktwitteryoutube

Zwanenmeer
wordt door onze gasten gewaardeerd met een score van 8.8 uit 10 op basis van 99 beoordelingen.

Bekijk onze reviews

Samenwerkingsverbanden

drenthecampingsnpdrentseawifisiteacsianwblogores

CampingNavigatorhondsrug-banner1moKunstKeten logo3