Zoover150

fotofilmipad2

Meivakantie + Hemelvaart én Pinksteren- genieten van een welverdiende rust

MeihepiMogen wij u een tip geven voor de meivakantie, Hemelvaart én Pinksteren? Kom kamperen bij Camping Zwanemeer! 

De kinderen kunnen heerlijk spelen in de speeltuin, terwijl u geniet van uw welverdiende vakantie. De camping is volledig autovrij, zodat de kinderen veilig buiten kunnen spelen.

Camping Zwanemeer beschikt over ruime kampeerplaatsen en alle gewenste faciliteiten voor een aangename vakantie.

Voordelig kamperen tijden de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren

Wij hebben de meivakantie nu nog aantrekkelijker gemaakt. Met het arrangement in de meivakantie kunt u al komen kamperen van 28 april  tot 22 mei voor slechts € 300,-. Deze prijs is gebaseerd op 4 personen met 1 kampeermiddel met 1 bijzettentje en 1 auto.

Gratis zwemmen in Zwembad Zwanemeer

Naast de camping ligt Zwembad Zwanemeer waar u maar liefst gratis onbeperkt kunt zwemmen! Het openluchtzwembad is verwarmd en staat garant voor uren speelplezier. Het beschikt over diverse baden: een recreatiebad met glijbaan en stroomversnelling, een bruisbad en een wedstrijdbad. In de zomer worden er ook diverse activiteiten georganiseerd in het zwembad.

Er op uit in Drenthe

Ga er een dagje met z'n allen op uit, in Drenthe is heel erg veel te zien, doen en beleven! Sinds 2013 is de Hondsrug uitgeroepen tot het eerste Geopark van Nederland. Er zijn diverse expedities opgezet om de geschiedenis te herontdekken. Een andere tip is Geocachen in Drenthe. Bij geocachen gaat u met behulp van GPS op zoek naar de schat: de cache. Dit is ontzettend leuk om te doen voor jong en oud! Wilt u meer tips, kijk dan op onze omgevingspagina of kom even langs op de receptie.

Extra voordelig!

Ons voordelige arrangement is inclusief:

  • Ruime kampeerplaats
  • 1 Kampermiddel
  • Verblijf voor maximaal 4 personen
  • Gratis gebruik maken van onze doucheruimten
  • 1 bijzettent
  • 1 auto

Bijkomende kosten arrangement

  • De tarieven zijn excl. toeristenbelasting € 1,20 p.p.p.n.
  • De tarieven zijn excl. milieuheffing € 1,20 per plaats per nacht
  • De tarieven zijn excl. electraverbruik € 0,40 per kWh.
  • Adminstratiekosten € 5,00 per reservering/per plaats

Bovenstaande prijzen zijn incl. BTW. Wijzigingen en/of fouten voorbehouden.

Voorzieningen

De kampeerplaatsen 1 t/m 95 hebben een watertappunt (met afsluitbaar afvoerputje), kabel TV en 6A electra. De kampeerplaatsen 96 t/m 160 hebben 6A electra en een gezamenlijk watertappunt op het veldje. Een aantal plaatsen kunnen wij voorzien van 10A electra.

Alle kampeerplaatsen met electra zijn voorzien van eigen electrameters. Wanneer u vertrekt brengen wij de electra die u hebt verbruikt in rekening tegen een tarief van € 0,40 p/kWh. Zo betaalt u alleen wat u ook daadwerkelijk verbruikt.

Informatie

Aankomst en vertrek

In het hoogseizoen (14 juli tot 20 augustus) bent u vanaf 13.00 uur van harte welkom op Camping Zwanemeer. In voornoemde periode is de vertektijd uiterlijk 12.00 uur. Buiten het hoogseizoen om bent u niet altijd aan de aankomst- en vertrektijd gebonden. Wilt u eerder aankomen of later vertrekken, neem dan even contact met ons op.

Voorwaarden

Na ontvangst van uw reservering (via het online boeken, formulier, e-mail of telefoon) is de reservering definitief. U ontvangt van ons een bevestiging met het verzoek € 50,00 per besproken week aan ons over te maken. Het restant kunt u betalen tijdens uw verblijf. De verplichte administratiekosten bedragen € 5,00 per reservering.

Wij hanteren de RECRON standaardvoorwaarden voor toeristische plaatsen.

Boek direct uw vakantie

Lang voorseizoen

Kort voorjaar

voorseizoen 2

Meihepi

Hemelvaart Pinksteren onbewoond

Volg ons

facebooktwitteryoutube

Zwanenmeer
wordt door onze gasten gewaardeerd met een score van 8.8 uit 10 op basis van 99 beoordelingen.

Bekijk onze reviews

Samenwerkingsverbanden

drenthecampingsnpdrentseawifisiteacsianwblogores

CampingNavigatorhondsrug-banner1moKunstKeten logo3