Zoover150

fotofilmipad2

Kamperen in Drenthe? Kom naar Camping Zwanemeer

kamperen in drentheKamperen in Drenthe op Camping Zwanemeer betekent genieten. Groene, ruime kampeerplaatsen, uitstekende faciliteiten, een unieke locatie op de Drentse Hondsrug én gratis zwemmen in het naastgelegen zwembad. En wilt u tijdens uw vakantie in Drenthe even uw e-mail controleren of het thuisfront uw leukste vakantiefoto sturen, dan is dat geen enkel probleem. U hoeft alleen maar in te loggen op ons wifinetwerk. Alle ingrediënten voor een fijne kampeervakantie op de camping!

Kamperen op ruime kampeerplaatsen in Drenthe

De ruime kampeerplaatsen in Drenthe zijn geschikt voor uw tent, caravan of camper. Elke kampeerplaats heeft de beschikking over een stroomaansluiting (6 ampère) en een zeer groot deel van de kampeerplaatsen beschikt over een eigen water/rioolaansluiting en is zelfs voorzien van kabeltelevisie.

De gezelligste camping van Drenthe

camping drentheKamperen op de gezelligste camping van Drenthe is één groot feest. In de zomervakantie worden er op Camping Zwanemeer diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Van raketschieten tot vlot varen, van knutselen tot een spooktocht. Wanneer er even niets wordt georganiseerd hoeven de kinderen zich nog niet te vervelen. Op de kampeervelden zijn diverse speeltoestellen aanwezig zodat de kinderen onder toeziend oog kunnen spelen. Oudere kinderen kunnen zich uitleven in de grote speeltuin, uren springen op de airtrampoline of een bezoek brengen aan de kinderboerderij op onze camping in Drenthe.

Zwemmen in het naastgelegen zwembad

Wanneer u komt kamperen op Camping Zwanemeer in Drenthe mag u gebruik maken van het naastgelegen zwembad Zwanemeer. Het zwembad beschikt over meerdere zwembaden, een bruisbad, stroomversnelling en grote glijbaan. Tevens worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals de Plopsadans, duikcursus en vele andere wateractiviteiten.

Ultieme rust in het voorseizoen en naseizoen

kamperen op een camping in drentheHet voorseizoen en naseizoen is Camping Zwanemeer de ideale camping voor rustzoekers. De camping ligt midden op de Hondsrug in het Nationaal Landschap de Drentsche Aa, een prachtige omgeving om overdag de mooiste wandel- en fietstochten te maken. En wilt u de omgeving op een originele manier ontdekken, ga dan eens geocachen. Bekijk onze speciale tarieven in het voorseizoen en naseizoen en reserveer voordelig uw kampeervakantie in Drenthe.

Kamperen op het mooiste plekje in Drenthe

Op onze camping in Drenthe kampeert u op het mooiste plekje van de provincie. Dat Drenthe een prachtige omgeving is om te kamperen dat kunnen wij u vertellen, maar u kunt het beter zelf ervaren. De Hondsrug staat bekend om de mooie bossen, kleurrijke heidevelden, zandverstuivingen en verscholen vennetjes. Kom kamperen in Drenthe en ontdek het zelf!

Wilt u een dagje eropuit, dan kunt u in Drenthe alle kanten op. Op onze website geven wij diverse tips ter inspiratie en een top 9 van de mooiste plekjes van Staatsbosbeheer.

Laat u inspireren door onze video 

Tarieven en arrangementen Boek direct uw vakantie Beschikbaarheid

Lang voorseizoen

Kort voorjaar

voorseizoen 2

Meihepi

Hemelvaart Pinksteren onbewoond

Volg ons

facebooktwitteryoutube

Zwanenmeer
wordt door onze gasten gewaardeerd met een score van 8.8 uit 10 op basis van 99 beoordelingen.

Bekijk onze reviews

Samenwerkingsverbanden

drenthecampingsnpdrentseawifisiteacsianwblogores

CampingNavigatorhondsrug-banner1moKunstKeten logo3