Zoover150

fotofilmipad2

Geocaching, een leuke activiteit voor jong en oud

Het is niet gemakkelijk om een activiteit te verzinnen die het hele gezin leuk vindt. U wilt graag genieten van de mooie natuur terwijl uw kinderen meer opzoek zijn naar een leuke uitdaging. Gelukkig heeft Camping Zwanemeer een goede tip voor u!

Ontdek Drenthe op een originele manier

geocachen drentheGeocaching is een spannende ontdekkingstocht door de omgeving rondom de camping. Met een GPS apparaat kunt u op zoek naar verschillende 'caches'. Het is de perfecte activiteit voor jong en oud en prima te combineren met uw verblijf op camping Zwanemeer! Er zijn zoveel caches in Drenthe en er komen regelmatig nieuwe bij, dus zo blijft Geocaching een uitdaging. Dwaal over stille bospaden, wandel langs kronkelende riviertjes en ontdek de geheime plekjes van Drenthe.

Snel op weg met uw GPS

geocaching drentheAls u in het bezit bent van een smartphone met GPS en internet, kunt u zo beginnen aan dit leuke spel. Bedenk een leuke groepsnaam, registreer u op www.geocaching.com en u krijgt de coördinaten voor de eerste vindplek al door. Als u geen telefoon heeft, kunt u als gast van Camping Zwanemeer bij de receptie een GPS apparaat huren. U kunt u hier ook registeren zodat u meteen aan de slag kunt. Wij helpen onze gasten graag op weg!

Meer informatie

Bekijk de foto's van diverse caches in ons fotoboek. Wilt u meer weten over  geocaching in Drenthe, bezoek dan onze wesite www.geocachendrenthe.nl. Op deze website vindt u alle informatie over geocaching, antwoorden op veelgestelde vragen, de leukste caches in de omgeving en uiteraard foto's

Lang voorseizoen

Kort voorjaar

voorseizoen 2

Meihepi

Hemelvaart Pinksteren onbewoond

Volg ons

facebooktwitteryoutube

Zwanenmeer
wordt door onze gasten gewaardeerd met een score van 8.8 uit 10 op basis van 99 beoordelingen.

Bekijk onze reviews

Samenwerkingsverbanden

drenthecampingsnpdrentseawifisiteacsianwblogores

CampingNavigatorhondsrug-banner1moKunstKeten logo3