Zoover150

fotofilmipad2

Watersportmogelijkheden rondom Camping Zwanemeer

Camping Zwanemeer ligt in een schitterende waterrijke omgeving. Naast de camping ligt het Zwanemeer en stroomt de rivier de Hunze. Daar kunt u uiteraard heerlijk genieten aan de waterkant, maar er zijn ook vele activiteiten op het water mogelijk.

Kanoën op de hunze: ontdek Drenthe vanaf het water

watersporten op de campingDe rivier de Hunze is een mooi rustig riviertje wat stroomt door de schitterende natuur van Drenthe. Wanneer u wilt kanoën, loop dan eerst even langs de receptie. Wij kunnen de kano voor u verzorgen, maar wij helpen u ook op weg. Letterlijk op weg. Wij brengen u met de kano naar de rivier zodat u uw tocht op het water kunt starten. Wanneer u klaar bent is één telefoontje voldoende om u te laten ophalen.

Vissen in het nabij gelegen Zwanemeer

camping met viswaterIn het nabij gelegen Zwanemeer kunt u uiteraard ook prima vissen. Het meer zit vol vis en u kunt niet alleen vanaf de waterkant vissen. U kunt vanaf een bootje vissen midden op het meer. Heerlijk genieten van de stilte, de natuur en de mooie omgeving.

 

Vlotten bouwen op de Hunze

camping watersportIn de zomer organiseert het recreatieteam de activiteit 'Vlotten bouwen'. Jongeren kunnen hun eigen vlot bouwen en er vervolgens een eind mee gaan varen over de rivier de Hunze. Wilt u wel mee op het water maar durft u niet op het vlot te zitten? Vaar dan mee in een eigen kano, wij helpen u graag op weg.

Zwemmen in het openlucht zwembad

camping met zwembadWilt u liever op de camping genieten van watersporten? Ga dan zwemmen in het verwarmde openluchtzwembad. Het zwembad heeft een wedstrijdbad, waterglijbaan, peuterbad en bruisbad. Kortom, het zwembad staat garant voor uren waterplezier voor jong en oud.

Lang voorseizoen

Kort voorjaar

voorseizoen 2

Meihepi

Hemelvaart Pinksteren onbewoond

Volg ons

facebooktwitteryoutube

Zwanenmeer
wordt door onze gasten gewaardeerd met een score van 8.8 uit 10 op basis van 99 beoordelingen.

Bekijk onze reviews

Samenwerkingsverbanden

drenthecampingsnpdrentseawifisiteacsianwblogores

CampingNavigatorhondsrug-banner1moKunstKeten logo3