Zoover150

fotofilmipad2

Ons recreatieteam organiseert activiteiten voor jong en oud

camping met recreatieprogrammaIn de mei- en zomervakantie organiseert het recreatieteam vele activiteiten op de camping. De activiteiten zijn zowel voor de allerkleinste, de jongeren maar ook de ouders worden niet vergeten.

Centraal voor het recreatieteam is de 'Parasol'. Onder de parasol worden diverse activiteiten georganiseerd waar je overdekt kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan het knutseluurtje. De kinderen kunnen helemaal los in hun creativiteit al dan niet samen met de ouders. Heerlijk tekenen, knippen en plakken om de caravan mee te versieren of als cadeautje voor opa en oma.

Elk jaar weer een groot feest: uniek raketschieten

camping met animatieStandaard in het programma van het recreatieteam zijn de playbackshow, spooktocht en discoavond. Deze avonden zijn elk jaar weer een groot feest voor de kinderen, maar ook de ouders. De kinderen kunnen 's middags oefenen voor de playbackshow om 's avonds te stralen als een ster op het podium.

De jongeren kunnen helemaal los tijdens de discoavond. Heerlijk swingen op de muziek!

De spooktocht is altijd een griezelige maar zeker hele leuke activiteit. Jongeren en ouders lopen een uitgestippelde route door het bos. Onderweg worden ze verrast door enge, schrikbarende en griezelige mensen...

Een absoluut origineel evenement is elk jaar weer het raketschieten. De ouders bouwen samen met hun kinderen een echte raket. 's Avonds wordt deze met behulp van waterdruk de lucht in geschoten, soms wel 200 meter hoog! De raket die het langst in de lucht blijft en de mooiste raket krijgen een prijs.

Sport en spel: vlotbouwen, geocachen, volleyballen en nog veel meer

camping met animatieVoor de sportievelingen worden diverse wedstrijden en activiteiten georganiseerd. Op het volleybalveld worden toernooien gespeeld waar zowel de kinderen als de ouders tegen elkaar een wedstrijd kunnen spelen.

Ook het vlotten bouwen is altijd een spannende uitdaging. De jongeren gaan eerst een eigen vlot bouwen om er vervolgens een eind mee te gaan varen. Tijdens het varen zal blijken of het vlot stevig genoeg is, dus trek voor de zekerheid maar vast je zwemkleding aan.

Houdt u van puzzelen en wilt u actief de omgeving ontdekken, ga dan eens geocachen. Met het hele gezin op zoek naar de "schat", wie kan hem vinden?

Wilt u meer weten? Bekijk ook eens ons fotoboek met alle foto's die gemaakt zijn tijdens de activiteiten en van de speelfaciliteiten.

Lang voorseizoen

Kort voorjaar

voorseizoen 2

Meihepi

Hemelvaart Pinksteren onbewoond

Volg ons

facebooktwitteryoutube

Zwanenmeer
wordt door onze gasten gewaardeerd met een score van 8.8 uit 10 op basis van 99 beoordelingen.

Bekijk onze reviews

Samenwerkingsverbanden

drenthecampingsnpdrentseawifisiteacsianwblogores

CampingNavigatorhondsrug-banner1moKunstKeten logo3