Zoover150

fotofilmipad2

Faciliteiten

faciliteiten camping zwanemeerOp de camping zijn vele faciliteiten aanwezig om uw vakantie nog aangenamer te maken. We hebben niet alleen diverse speelfaciliteiten voor uw kinderen, ook de ouders worden bij ons zeker niet vergeten.

Zo staat het mooie en verwarmde openlucht zwembad garant voor uren speelplezier voor jong en oud. Het zwembad heeft een lange glijbaan, bruisbad en er is een apart peuterbad. Bij de receptie kunt u terecht voor toeristische informatie, wandel- en fietsroutes, ijsjes, warme broodjes, campinggas of een krant.

Ons sanitair is modern, comfortabel en wordt met grote regelmaat schoongemaakt. U kunt bij ons gratis douchen en wij hebben ook speciaal kindersanitair wat douchen voor de kinderen nog leuker maakt.

In ons fotoboek zijn diverse albums opgenomen om u een goede impressie te teven van de camping. Bekijk de foto's van het zwembad, de speelfaciliteiten, maar ook de foto's die gemaakt zijn tijdens het vlotvaren, raketschieten en de spooktocht. Ontdek hoe leuk een vakantie op Camping Zwanemeer is!

Op de camping vindt u verder:

  • Diverse speeltuinen, speeltoestellen en zandbakken voor de kinderen
  • Airtrampoline van maar liefst 11 bij 8 meter.
  • Een dierenweide met geitjes
  • Volleybalveld
  • Tafeltennistafel
  • Recreatieruimte 'de Parasol' waar in de mei- en zomervakantie diverse activiteiten worden georganiseerd (zie activiteiten)
  • Wasserette met wasmachines, centrifuge en wasdrogers
  • Draadloos internet (Wifi) op de hele camping (tegen betaling) Dag € 2.00, week € 10.00
  • Breng- en haalservice voor het kanoën

Boodschappen doen

Vanaf de camping is het dorp Gieten gemakkelijk te voet of op de fiets te bereiken (1 km). In het dorp vindt u voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen, zoals supermarkten, slagerij, drogisterij en zelfs een HEMA. Heeft u geen zin om te koken dan vindt u hier tevens een snackbar en diverse restaurants.

In de directe omgeving liggen diverse gezellige dorpjes en steden waar u boodschappen kunt doen of kunt winkelen. Kijk bij de omgevingspagina voor meer informatie over de omgeving, of vraag ons om tips bij de receptie.

 

Boek direct uw vakantie Beschikbaarheid

Lang voorseizoen

Kort voorjaar

voorseizoen 2

Meihepi

Hemelvaart Pinksteren onbewoond

Volg ons

facebooktwitteryoutube

Zwanenmeer
wordt door onze gasten gewaardeerd met een score van 8.8 uit 10 op basis van 99 beoordelingen.

Bekijk onze reviews

Samenwerkingsverbanden

drenthecampingsnpdrentseawifisiteacsianwblogores

CampingNavigatorhondsrug-banner1moKunstKeten logo3