Zoover150

fotofilmipad2

Heerlijk kamperen met uw hond op Camping Zwanemeer

Wanneer u op vakantie wilt samen met uw hond bent u bij Camping Zwanemeer in Drenthe van harte welkom. Bij ons kunt u komen kamperen met uw hond. En uniek is dat uw hond gratis mee. Dat is wat wij noemen een hondvriendelijke camping!

Gratis kamperen met uw hond

Wij houden van honden en daarom zijn bij ons alle honden van harte welkom en mogen zij zelfs helemaal gratis mee op vakantie. Dat maakt kamperen op Camping Zwanemeer nog aantrekkelijker voor u en uw hond. En dat maakt ons een zeer hondvriendelijke camping.

Uiteraard moet de hond wel worden aangelijnd op de camping. Alle kampeervelden zijn volledig autovrij. Dat betekent dat uw hond dus veilig aangelijnd voor uw caravan of tent kan liggen zonder last te hebben van auto's. Ook uw hond heeft zo een ontspannen vakantie.

Voorzieningen

Goede voorzieningen op Camping Zwanemeer

De faciliteiten op de camping zijn uitstekend te noemen. Op elk kampeerveld staat een speeltoestel voor de kinderen zodat de kinderen veilig onder het toeziend oog van de ouders kunnen spelen.

Ook is er een grote centrale speeltuin aanwezig. In de mei- en zomervakantie is er een recreatieteam aanwezig die originele, leerzame en vooral hele leuke activiteiten organiseert voor jong en oud. En houdt u van zwemmen? Dan kunt u gebruik maken van het zwembad naast de camping. Dit openluchtzwembad beschikt over diverse zwembaden, een glijbaan en entertainment voor jong en oud.

Omgeving

Geniet van de omgeving in Drenthe met de hond

De provincie Drenthe is werkelijk prachtig. U kunt uren genieten van de bossen, de heide, het water en de zandvlaktes. Camping Zwanemeer ligt midden op de Hondsrug en de Hondsrug is in 2013 uitgeroepen tot eerste Nationale Geopark in Drenthe. Ontdek de natuur, cultuur en historie van Drenthe en trek er op uit. Maak de mooiste wandelingen en fietstochten samen met uw hond en geniet van uw vakantie.

Foto's

Sfeerimpressie van Camping Zwanemeer

View the embedded image gallery online at:
https://www.zwanemeer.nl/kamperen-met-hond#sigProIdec771a168d

Lang voorseizoen

Kort voorjaar

voorseizoen 2

Meihepi

Hemelvaart Pinksteren onbewoond

Volg ons

facebooktwitteryoutube

Zwanenmeer
wordt door onze gasten gewaardeerd met een score van 8.8 uit 10 op basis van 99 beoordelingen.

Bekijk onze reviews

Samenwerkingsverbanden

drenthecampingsnpdrentseawifisiteacsianwblogores

CampingNavigatorhondsrug-banner1moKunstKeten logo3