nlgbde

Zoover reviews

Lees hoe onze gasten ons beoordelen

Gastbeoordelingen

Camping Zwanemeer scoort gemiddeld een 9.0 uit 113 beoordelingen.
Ligging 8.8
Prijs / kwaliteit 9.1
Kindvriendelijk 9.1
Eetgelegenheden 6.7
Staat v/h sanitair 9.6
Zwembad 9.4
Hygiëne 9.7

Erg mooie camping

Prima camping met zeer gastvrije uitbaters die altijd klaar staan voor hun gasten .Net sanitair . Wij gingen met de kano een middag weg .Ook een aanrader voor jong en oud . Wij gaan zeker nog terug
Op vakantie geweest met partner 28-8-2019

Aanrader!

Fantastische camping! Gemoedelijk, goed verzorgd, veel aansluiting voor onze kinderen (6 en 9 jaar) en toegewijde eigenaren die altijd voor je klaarstaan. Niks dan lof voor Greet en Arnold!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 18-8-2019

Aanrader!

Hele fijne camping! Mooie velden en staplaatsen, netjes en praktisch sanitair, erg leuke animatie en vriendelijke en betrokken eigenaren. Niets dan lof, wij hebben enorm genoten! Wij hebben na 2 weken kamperen zelfs nog een weekje bijgeboekt. Ideale camping voor al onze kinderen van 2, 8 en 13 jaar oud. Overwegen volgend jaar weer te gaan en raden deze camping graag aan een ieder aan!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 17-8-2019

Super camping gerund door fijne mensen!

Net terug van een hele fijne vakantie op Camping Zwanenmeer. Een nette camping met vee inzet en enthousiasme gerund door Greet en Arnold. Ik had 20 jaar niet gekampeerd. Maar het was zeker de moeite waard om weer eens te doen. Zeer nette en complete toilet en bad voorzieningen en een net camping terrein met genoeg voorzieningen voor de kinderen. Naast het mooie naast gelegen zwembad
Op vakantie geweest met jonge kinderen 30-7-2019

Zeer goed!

Een mooie verzorgde camping met heel vriendelijke eigenaren, met het motto, alles mag/kan als het maar leuk is! Keurig groot sanitair, erg leuk zwembad naast de camping waar je gratis kaartjes voor krijgt, hier komen we zeker nog eens terug!
Op vakantie geweest met partner 4-7-2019

Geweldig

3-06-2019 11-06-2019 Fantastische ontvangst met veel info over het prachtige Drenthe. Bij de vele fietstochten werden wij verrast door de privé concerten van de vele vogelsoorten vooral op de camping zelf. De bloemenpracht die wij onderweg tegen kwamen was te mooi om niet te fotograferen. Waarom naar het buitenland,ontdek Drenthe!!
Op vakantie geweest met partner 11-6-2019

Zeker voor herhaling vatbaar

Zo dicht bij huis en toch een hele andere believing. Prachtig zwembad, heerlijke schone gemoedelijke camping.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 10-6-2019

Bossen, gezonde natuurrijke omgeving.

Een zeer verzorgde natuurlijke camping met veldjes ruim ingedeeld en met speelgelegenheid in het midden van ieder veld. Heerlijk overzichtelijk om je kids zo te zien spelen en anders wel in het mooi gelegen verwarmde zwembad in het bos. Ontvangst super vriendelijk! We hebben heerlijke fietstochten gemaakt in de bosrijke en dorpjes gezellige omgeving met daarna een douche in het schone, nette sanitair gebouw. Een schone zuurstofrijke omgeving, heerlijk relaxen, wij komen terug!
Op vakantie geweest met partner 4-6-2019

Uitmuntend

Buiten dat Drenthe een prachtige provincie is, is Camping Zwanenmeer te Gieten een formidabele camping. Schoon goed ingericht en fantastische plekken. De ontvangst is zéér vriendelijk uitgebreid met veel informatie. Wij kamperen al 40 jaar, dit is de eerste camping waarbij we met een handdruk werden ontvangen. Camping reglementen zijn op een op een verzoekende toon en niet gebiedend. Het geheel komt zéér gastvrij over. Drenthe op de fiets verkennen was een belevenis op zich.
Op vakantie geweest met partner 4-6-2019

Heerlijke, ruime,mooie en nette camping

Wij hebben tijdens de hemelvaart vakantie hier gestaan. De camping ligt prachtig tussen de bomen/bossen en straalt een heerlijke rust uit. Bij aankomst wordt je hartelijk ontvangen en is er alle tijd om je wegwijs te maken op de camping en de omgeving. De plaatsen zijn heel ruim van opzet en zijn verdeeld over meerdere, door bomen en bospartijen gescheiden velden. De plekken zijn aan de buitenkant van de velden en het middendeel blijft vrij. Hierdoor heb je een heel vrij en ruimtelijk gevoel. Het (openbare) mooie zwembad grenst aan de camping op 1 minuut loopafstand. Het sanitair gebouw is mooi, nieuw en wordt goed schoongehouden. In de omgeving prachtig wandelen, fietsen en natuurlijk de Hunebedden. Zeker een plek om weer naar terug te gaan.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 3-6-2019

Heel goed vertoeven

Zeer goede service Vriendelijk en altijd klaar voor vragen over iets Geeft prima tips voor uitjes. Schone camping met ruime plaatsen .een aanrader!!
Op vakantie geweest met partner 3-6-2019

Heerlijk

Heerlijke plek en ideaal met het zwembad naast de camping. Je hoort de vogels de hele dag door fluiten. Écht vakantie. Niets op aan te merken. Geen gebruik gemaakt van eetgelegenheden, dus daarover geen idee.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 3-6-2019

Geweldige natuur camping

We zijn hier met hemelvaart geweest, schitterend weer. De eigenaren zijn erg gastvrij en willen er alles aan doen om jou een goede vakantie te geven.Staann niet zo op tijd, wil je langer blijven op de vertrekdag dan mag dat zonder bijbetalen , wij zijn om 17.00 vertrokken en hebben dus nog een hele dag kunnen genieten van het mooie weer. De bossen met alleen maar vogelgeluiden, het zwemplasje voor de honden, allemaal super en we komen zeker terug.
Op vakantie geweest met partner 2-6-2019

Fantastische mooie schone camping.

Gewoon gaan. Zelf kijken en ervaren. Is een mooie camping. Geweldige ligging. Van hieruit mooie fietstochten te maken. Zeer goed onderhoudencamping - schone camping -goed sanitair welk goed onderhouden werd (schoonmaken). Plaats Gieten is lopend en natuurlijk ook met de fiets goed te bereiken. Wij hebben geen op of aanmerkingen maar er zijn natuurlijk altijd mensen die er wat van vi den(en dat mag men zelf invullen)
Op vakantie geweest met partner 1-8-2018

Mooie camping in een prachtige omgeving.

Wat mensen echt moeten weten is dat dit de eerste camping is die ik tegenkom die een "alleengaanden tarief" hanteer. Eindelijk een camping die een eerlijk tarief hanteert voor een alleen staande, moesten er meer doen.
Op vakantie geweest met partner 13-5-2018

Uitstekend

Goed onderhouden camping. Vriendelijke en gastvrije eigenaren die alles goed controleren. Nabijgelegen weg veroorzaakt nauwelijks overlast. Het superschone sanitair en demooie plaatsen compenseren dat ruimschoots. Fijn zwembad erbij en mooie visvijver. Prima gelegen voor fietstochten in de omgeving.
Op vakantie geweest met partner 12-5-2018

Aanrader!

Prima weekje vertoefd. Zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren. Mooie ruime plekken, sanitair dikke 10!
Op vakantie geweest met partner 30-7-2017

Mooie camping met prachtige omgeving.

Wij zijn 9 dagen op de camping geweest. Mooie camping. Ruime plaatsen. Net sanitair. Omgeving is fantastisch. Elke dag hebben we met de fiets of auto iets ondernemen. Er is zoveel te doen in de omgeving. We hadden ook fantastisch weer. Dat hielp natuurlijk. Maar we hebben nog lang niet alles gezien. Dus wij komen nog een keer terug.
Op vakantie geweest met partner 25-6-2017

Zeer gastvrije eigenaren

Zeer vriendelijke eigenaren. Zelden zo gastvrij ontvangen. Mooie veldjes met speeltoestellen voor de kinderen. Het is een zeer hondvriendelijke camping. Alleen jammer dat hondeneigenaren daardoor te vrij worden en hun honden los laten lopen zonder er op te letten of waar het niet mag. Wat leid tot onnodige confrontaties. Het sanitair is schoon en word ook vaak gecontroleerd. Je betaald voor de tv aansluiting dat is niet erg maar dan verwacht je wel een redelijke aansluiting. Maar hij stoorde veel en heel vaak ook helemaal geen signaal dat was erg vervelend. We zouden hier nog wel een keer terug komen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 9-6-2017

Super goed voor elkaar

Zijn net terug van een paar dagen genieten op een Nette en gastvrije camping het zwanemeer. Mooie veldjes waar de kinderen zich prima vermaken. Ook het zwembad is mooi en sanitair netjes, en een fijne broodjes service. Zeer aardige mensen en dus een aanrader om heen te gaan.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 28-5-2017

Een van de mooste plekjes van nederland

Camping zwanemeer is the place to be. Als.je met kleine kinderen op vakantie gaat. Zwemmen paardrijden vlak bij. Vissen is heel.goed te doen.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 25-8-2016

Een gastvrije camping

Een ideale camping voor rustzoekers. Betrokkenheid van de eigenaren. Prima voorzieningen en schoon sanitair.
Op vakantie geweest met partner 5-5-2016

Volgend jaar voor de 8e keer!

Wij kamperen hier al heel wat jaar en alle jaren is het weer jammer dat we tent moeten inpakken! wij hebben 2 kinderen van nu 5 en 3 jaar en beiden hebben zij leren lopen op deze fantastische camping! ook hebben wij twee honden die elke vakantie weer genieten van de bosrijke omgeving en natuurlijk het zwanemeer waar zij dan heerlijk in kunnen zwemmen! als de kinderen in bed liggen genieten wij s 'avonds van de gezelligheid op het veld! of je nu voor het eerst komt of al voor de zoveelste keer gezellig is het zeker! na zeven jaar hebben wij nog steeds niet alles gezien in de omgeving en er zijn heel veel leuke activiteiten op de camping zowel voor jong als voor oud! het sanitair is super schoon en ook nog eens gratis! sinds 2 jaar gaan onze buren ook mee op vakantie met hun tent en komen ook volgend jaar voor het derde jaar terug om weer een super vakantie te hebben! wij gaan in 2016 zeker weer heen!!!! groeten Mike Lorena Roos en Daan Ligthart
Op vakantie geweest met jonge kinderen 13-10-2015

Fijne camping.

Mooie camping aan de rand van het bos Zwanemeer. Prima sanitair dat goed wordt schoongehouden. De plekken zijn ruim, mede omdat er geen auto's op de veldjes mogen worden geparkeerd. Ruime parkeergelegenheid langs de velden. Springkussen voor de kinderen. Gratis toegangskaarten voor het nabijgelegen zwembad. Deze heeft wel beperkte toegangstijden, ook in het weekend. Veel kampeerders met honden op de camping. Dus als je niet van honden houdt is deze camping niet geschikt voor een langer verblijf. Geen last gehad van de nabijgelegen autoweg. Goede eetgelegenheden in het centrum van Gieten op ca 1 km afstand.
Op vakantie geweest met partner 26-7-2015

Fantastisch en gezellige camping

Leuke camping met een mooie ligging soms wel wat hinder van de weg maar wij hebben hier niet veel last van gehad het went voor de rest een top ontvangst en het geeft het gevoel of je hier al jaren komt op elk veld iets van speeltoestellen voor de kinderen en de camping is dier vriendelijk wij zijn hier met vier honden en dit mag vaak niet op campings. Wij hebben gelijk weer geboekt voor de zomer vakantie
Op vakantie geweest met jonge kinderen 27-6-2015

Prachtig

Bij Aernold en Greet was het waarachtig,allemachtig prachtig op plek 88;een geweldig stel ,zeer vriendelijk en gehulpzaam op deze mooie camping. Agnes en Gerard Bottenbneg
Op vakantie geweest met partner 1-6-2015

Aanbevelenswaardig!

Wij hebben dit jaar in de meivakantie op deze camping gestaan. Ik kom zelf uit deze regio, maar was verbaasd dat dit nog zo’n grote camping was. De camping is ideaal om de mooie omgeving te verkennen met de fiets of met de auto. Plekken zijn ruim, sanitair zeer schoon en honden mogen gratis mee kamperen. Verder kun je als campinggast gratis gebruik maken van het (gemeentelijke) openluchtzwembad dat tegen de camping aan ligt. Voor de kinderen worden er leuke en originele activiteiten georganiseerd (zoals arretjescake maken, speurtochten, geocaching, etc.)
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-5-2015

Zeer gastvrij

Fijne camping met zeer ruime plekken in een hele mooie omgeving. De activiteieten die worden georganiseerd zijn verrassend en erg leuk! De eigenaren zijn bijzonder gastvrij en erg gezellig! Aanrader!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 17-5-2015

Verrassend leuke plek

Goede ligging, niet ver van het dorp. Ruime, comfortabele plekken, met zeker in het voorseizoen ruime keuze. Prachtige aankomst in het zeer mooie receptiegebouw. Met overigens een zeer vriendelijke ontvangst door Greet en Aernold. Wij hebben hier genoten en komen zeker een keer terug.
Op vakantie geweest met partner 12-5-2015

Erg mooie camping

We waren van plan om nog naar een andere camping te gaan, maar zijn hier gebleven omdat de camping ons heel goed beviel. Ruime plekken, vriendelijk en behulpzaam personeel en keurig sanitair, dat goed onderhouden en schoongemaakt wordt. Voor de ligging heb ik een 8 gegeven, vanwege het feit dat je toch nog wel wat autolawaai hoort, omdat de autoweg er dicht langs loopt. Maar misschien is dat minder erg te horen, als de bladeren weer aan de bomen zijn.
Op vakantie geweest met partner 28-4-2015

Super plek

Mooie camping super met honden je loopt zo het bos in met een vis en een zwem vijver. Plekken op veldjes goed sanitair. Gemeente zwembad naast de camping gratis toegang voor camping gasten. In gieten zelf voldoende winkels en restaurantjes.
Op vakantie geweest met partner 8-9-2014

Mooie, rustige camping

Uitstekende camping om als uitvalsbasis te dienen voor het Drentse deel van het Pieterpad. (Grongingen-Coevorden) Goed startpunt voor fiestochten door een prachtige omgeving. Supervriendelijke ontvangst en verdere kontakten met de eigenaars. Zeer goed onderhouden sanitair. Ruime plekken. Mooi naastgelegen gemeentelijk zwembad met gratis toegang. Al met al een echte aanrader wat ons betreft.
Op vakantie geweest met partner 12-8-2014

Leuke camping

Mooie camping met grote velden en grote plaatsen. Zeer kindvriendelijk en ook de beheerders van de camping zullen alles doen om het naar je zin te maken. Zwembad is gratis toegankelijk voor campinggasten en is schoon en erg leuk. Ligging van de camping is wel naast een vrij drukke snelweg. Deze is op de meeste plaatsten goed te horen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 5-8-2014

Mooie camping, gastvrije eigenaren

camping wordt goed onderhouden. arnold en Greet zijn een geoliede machine. alles wordt goed onderhouden. Mooie velden. Sanitair wordt goed schoongemaakt meerdere keren per dag. Zwembad Zwanemeer is ook super klein stukje voorbij de camping. je kan er iedere dag verse broodjes bestellen. Winkels in de buurt,C1000,Lidl, action, kruidvat. Kortom we hebben ons prettig gevoeld op deze camping en komen hier zeker nog eens terug. Wij waren met 2 gezinnen met kinderen van 14 jaar.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 4-8-2014

Super schone en veilige camping

nette en vriendelijke eigenaren ,goed schoongemaakte toilet gebouwen ruime plekken ,goed onderhouden terreinen dicht bij mooi zwembad ,gezellig dorp ,zeer mooie omgeving ,en vooral rust op de camping de eigenaren zijn zeer hulpvaardig als er iets is wij bevelen deze camping aan iedereen aan prijs /kwaliteit is goed als het druk is worden de toiletgebouwen meerdere keren schoon gemaakt
Op vakantie geweest met partner 27-7-2014

Een camping voor natuur- en landschapliefhebbers

Een prachtige camping met zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars. De camping ligt net buiten Gieten en aan de rand van het Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa. Nabij de camping een prachtig buitenbad en een bosmeer (Zwanemeer). De camping is schoon en wordt goed onderhouden. De paden naar de veldjes zijn verhard en goed verlicht. Het sanitair is modern en schoon maar bij een volle bezetting van de camping is het aantal douches en wc's aan de krappe kant. We hebben mede dankzij het mooie weer een fijne vakantie gehad. Dat geldt ook voor onze labrador.
Op vakantie geweest met partner 20-7-2014

Gastvrij en schoon in prachtig gebied.

Na onze zeer negatieve ervaring met het reserveren bij een ander vakantiepark is camping het Zwanemeer een verademing. Zeer gastvrij onthaal door het beheerderspaar, geen moeilijk gedoe en een eerlijke prijs. Bijzonder kindvriendelijk en mooi aangelegd. Erg schoon sanitair en douche zonder muntjes. Gelegen bij mooi natuurpark en uitermate geschikt voor wandel- en fietstochten. Vanwege het weer geen gebruik gemaakt van het buitenzwembad. Een aanrader!
Op vakantie geweest met partner 29-5-2014

Kindvriendelijk nabij mooi natuurgebied

elk veld heeft een speeltoestel + zandbak voor kinderen, verder een groot springkussen dat erg populair was. Dus relaxed voor ouders.... Op een steenworp afstand ligt een prachtig natuurgebied, het waterwingebied Breevenen. Erg mooi, veel vogels, heerlijk om doorheen te fietsen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-5-2014

Mooie en nette camping

Camping het Zwanemeer in Gieten is een leuke camping, met mooi en schoon sanitair,en aardige beheerder. De omgeving is mooi, en er is veel te doen, m.n. fietsen en wandelen. personeel is vriendelijk. De camping ligt in het bos. Prijs kwaliteit verhouding is ok. Er is geen restaurant, maar in het dorp is genoeg te vinden. Aangrenzend is ook een mooi openluchtzwembad, waar de campinggasten gratis gebruik van kunnen maken. Het is ook een kindvriendelijke camping, met genoeg animatie, en speeltoestellen.
Op vakantie geweest met partner 12-5-2014

Zeer goede camping

Fijne camping gastvrij ontvangen zeer schone toiletgebouw. Voldoet aan al onze wensen
Op vakantie geweest met partner 27-4-2014

Gast vriendelijke camping

Heerlijk genoten van een paasweekend op een schone , mooie en gastvriendelijke camping. De gast heer en gastvrouw allebei spontaan en vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar. Familie Brugman
Op vakantie geweest met partner 22-4-2014

Geweldige camping

De camping is ruim opgezet, het sanitair ziet er prima uit en wordt goed schoongehouden. Voor de kinderen (overigens ook voor de volwassenen) worden leuke en gevarieerde activiteiten georganiseerd zoals vlotten bouwen (en ermee varen), broodjes bakken bij het zwanemeer en knutselen. De beheerders is niets te veel, zij staan hun gasten met raad en daad terzijde. Wij willen hier zeker nog een keer terugkomen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 15-8-2013

Een goed verzorgde gemoedelijke camping

Mooie ruime plekken, tussen de bomen is het prima toeven. Kinderen vermaken zich prima met b.v vlotbouwen en vooral zwemmen in het prachtige aangrenzende zwembad. Eigenaren Greet en Arnold zijn gepassioneerde mensen met hart voor hun zaak en vooral voor hun gasten.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 10-8-2013

Een Aanrader

Prima camping. Goed verzorgd. Centraal gelegen in Drenthe. Zeer vriendelijke, behulpzame eigenaars.
Op vakantie geweest met partner 24-7-2013

Geweldig genoten!

In de mei bijna 3 weken mogen verblijven op deze mooie en zeer verzorgde camping. Velden zijn keurig onderhouden, wat een beeld is voor de gehele camping. Greet en Arnold doen er alles aan om het de campinggasten naar de zin te maken. Van groot tot klein. De camping is een goede uitvalbasis om aan geocaching te doen. Er zijn mooie rondjes om te fietsen, te wandelen of met de auto te doen. De kinderen en wij natuurlijk ook, hebben geweldig genoten!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-7-2013

Super!

Super proefcampeerweekend gehad op deze camping. Vriendelijke eigenaren en voor de kids een leuke animatie. Het zwembad was super top! Het kampeerveld was erg groen! Top! We komen zeker een keer terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 10-6-2013

Wederom heerlijk!!!

Voor de tweede keer naar deze camping geweest. Uiterst vriendelijke eigenaren. Je wandelt of fietst zo het bos in. Gemeentezwembad op unieke plek in het bos. Vissen, fietsen, wandelen, spelen, zwemmen. En veel leuke toeristische attracties in de omgeving. Wij komen in de toekomst zeker nog eens terug.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 28-5-2013

Echt Drenthe.

Met een gezelschap zowel Hemelvaart als de Pinksterdagen op deze camping doorgebracht. Voor ieder wat wils, vooral de kleine kinderen konden hun gang gaan. Van het zwembad hebben we geen gebruik gemaakt. ( dat lag aan het weer ). Hartelijke ontvangst door twee betrokken campingeigenaren. In de onmiddellijke omgeving voldoende vertier en leuke dorpjes. En niet te vergeten: een goed uitgangspunt om met de fiets het Drentsche Aa gebied te bekijken. Kortom een kleine knusse, betaalbare camping, met betrokken en gastvrije eigenaren.
Op vakantie geweest met partner 25-5-2013

Hele mooie goed verzorgde camping.

Greet en Aernold zijn heel vriendelijk ze hebben alles goed voor elkaar.Wij vonden de ligging en de velden prachtig het maakt niet uit waar je staat.Voor de kinderen leuke speeltoestellen en het springkussen vonden onze kleinkinderen super. Van het leuke zwembad mochten we gratis gebruik maken.Een echte aanrader Camping Het Zwanemeer in Gieten.
Op vakantie geweest met partner 21-5-2013

Fijne camping ook voor groepen

Wederom met Pinksteren met een groep vrienden op de camping gestaan. Zoals alle afgelopen jaren weer super. Met elkaar op een apart veld, zodat andere gasten niet werden gestoord. Zwembad dichtbij en mooie bosrijke omgeving.
Op vakantie geweest met partner 20-5-2013

Enthousiast? Boek online direct uw vakantie!

Reserveer nu
  • Omgeving-beleving02
  • Omgeving-beleving01

Camping Zwanemeer

  • Prachtige omgeving
  • Gastvrij
  • Perfecte uitvalsbasis
  • Ideale familiecamping
  • Ruime kampeerplaatsen

Familiecamping Drenthe | Actieve vakantie in Drenthe | Camper camping | Kindercamping Drenthe | Vakantie Drenthe | Geocaching in de omgeving | Camping Zwanemeer op de Hondsrug | Vakantie met hond | Rustige camping | Cultuur snuiven | Camping met viswater