nlgbde

Zoover reviews

Lees hoe onze gasten ons beoordelen

Gastbeoordelingen

Camping Zwanemeer scoort gemiddeld een 8.8 uit 99 beoordelingen.
Ligging 8.5
Prijs / kwaliteit 8.8
Kindvriendelijk 8.9
Eetgelegenheden 7.0
Staat v/h sanitair 9.2
Zwembad 8.9
Hygiëne 9.3

Fantastische mooie schone camping.

Gewoon gaan. Zelf kijken en ervaren. Is een mooie camping. Geweldige ligging. Van hieruit mooie fietstochten te maken. Zeer goed onderhoudencamping - schone camping -goed sanitair welk goed onderhouden werd (schoonmaken). Plaats Gieten is lopend en natuurlijk ook met de fiets goed te bereiken. Wij hebben geen op of aanmerkingen maar er zijn natuurlijk altijd mensen die er wat van vi den(en dat mag men zelf invullen)
Op vakantie geweest met partner 1-8-2018

Mooie camping in een prachtige omgeving.

Wat mensen echt moeten weten is dat dit de eerste camping is die ik tegenkom die een "alleengaanden tarief" hanteer. Eindelijk een camping die een eerlijk tarief hanteert voor een alleen staande, moesten er meer doen.
Op vakantie geweest met partner 13-5-2018

Uitstekend

Goed onderhouden camping. Vriendelijke en gastvrije eigenaren die alles goed controleren. Nabijgelegen weg veroorzaakt nauwelijks overlast. Het superschone sanitair en demooie plaatsen compenseren dat ruimschoots. Fijn zwembad erbij en mooie visvijver. Prima gelegen voor fietstochten in de omgeving.
Op vakantie geweest met partner 12-5-2018

Aanrader!

Prima weekje vertoefd. Zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren. Mooie ruime plekken, sanitair dikke 10!
Op vakantie geweest met partner 30-7-2017

Mooie camping met prachtige omgeving.

Wij zijn 9 dagen op de camping geweest. Mooie camping. Ruime plaatsen. Net sanitair. Omgeving is fantastisch. Elke dag hebben we met de fiets of auto iets ondernemen. Er is zoveel te doen in de omgeving. We hadden ook fantastisch weer. Dat hielp natuurlijk. Maar we hebben nog lang niet alles gezien. Dus wij komen nog een keer terug.
Op vakantie geweest met partner 25-6-2017

Zeer gastvrije eigenaren

Zeer vriendelijke eigenaren. Zelden zo gastvrij ontvangen. Mooie veldjes met speeltoestellen voor de kinderen. Het is een zeer hondvriendelijke camping. Alleen jammer dat hondeneigenaren daardoor te vrij worden en hun honden los laten lopen zonder er op te letten of waar het niet mag. Wat leid tot onnodige confrontaties. Het sanitair is schoon en word ook vaak gecontroleerd. Je betaald voor de tv aansluiting dat is niet erg maar dan verwacht je wel een redelijke aansluiting. Maar hij stoorde veel en heel vaak ook helemaal geen signaal dat was erg vervelend. We zouden hier nog wel een keer terug komen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 9-6-2017

Super goed voor elkaar

Zijn net terug van een paar dagen genieten op een Nette en gastvrije camping het zwanemeer. Mooie veldjes waar de kinderen zich prima vermaken. Ook het zwembad is mooi en sanitair netjes, en een fijne broodjes service. Zeer aardige mensen en dus een aanrader om heen te gaan.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 28-5-2017

Een van de mooste plekjes van nederland

Camping zwanemeer is the place to be. Als.je met kleine kinderen op vakantie gaat. Zwemmen paardrijden vlak bij. Vissen is heel.goed te doen.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 25-8-2016

Een gastvrije camping

Een ideale camping voor rustzoekers. Betrokkenheid van de eigenaren. Prima voorzieningen en schoon sanitair.
Op vakantie geweest met partner 5-5-2016

Volgend jaar voor de 8e keer!

Wij kamperen hier al heel wat jaar en alle jaren is het weer jammer dat we tent moeten inpakken! wij hebben 2 kinderen van nu 5 en 3 jaar en beiden hebben zij leren lopen op deze fantastische camping! ook hebben wij twee honden die elke vakantie weer genieten van de bosrijke omgeving en natuurlijk het zwanemeer waar zij dan heerlijk in kunnen zwemmen! als de kinderen in bed liggen genieten wij s 'avonds van de gezelligheid op het veld! of je nu voor het eerst komt of al voor de zoveelste keer gezellig is het zeker! na zeven jaar hebben wij nog steeds niet alles gezien in de omgeving en er zijn heel veel leuke activiteiten op de camping zowel voor jong als voor oud! het sanitair is super schoon en ook nog eens gratis! sinds 2 jaar gaan onze buren ook mee op vakantie met hun tent en komen ook volgend jaar voor het derde jaar terug om weer een super vakantie te hebben! wij gaan in 2016 zeker weer heen!!!! groeten Mike Lorena Roos en Daan Ligthart
Op vakantie geweest met jonge kinderen 13-10-2015

Fijne camping.

Mooie camping aan de rand van het bos Zwanemeer. Prima sanitair dat goed wordt schoongehouden. De plekken zijn ruim, mede omdat er geen auto's op de veldjes mogen worden geparkeerd. Ruime parkeergelegenheid langs de velden. Springkussen voor de kinderen. Gratis toegangskaarten voor het nabijgelegen zwembad. Deze heeft wel beperkte toegangstijden, ook in het weekend. Veel kampeerders met honden op de camping. Dus als je niet van honden houdt is deze camping niet geschikt voor een langer verblijf. Geen last gehad van de nabijgelegen autoweg. Goede eetgelegenheden in het centrum van Gieten op ca 1 km afstand.
Op vakantie geweest met partner 26-7-2015

Fantastisch en gezellige camping

Leuke camping met een mooie ligging soms wel wat hinder van de weg maar wij hebben hier niet veel last van gehad het went voor de rest een top ontvangst en het geeft het gevoel of je hier al jaren komt op elk veld iets van speeltoestellen voor de kinderen en de camping is dier vriendelijk wij zijn hier met vier honden en dit mag vaak niet op campings. Wij hebben gelijk weer geboekt voor de zomer vakantie
Op vakantie geweest met jonge kinderen 27-6-2015

Prachtig

Bij Aernold en Greet was het waarachtig,allemachtig prachtig op plek 88;een geweldig stel ,zeer vriendelijk en gehulpzaam op deze mooie camping. Agnes en Gerard Bottenbneg
Op vakantie geweest met partner 1-6-2015

Aanbevelenswaardig!

Wij hebben dit jaar in de meivakantie op deze camping gestaan. Ik kom zelf uit deze regio, maar was verbaasd dat dit nog zo’n grote camping was. De camping is ideaal om de mooie omgeving te verkennen met de fiets of met de auto. Plekken zijn ruim, sanitair zeer schoon en honden mogen gratis mee kamperen. Verder kun je als campinggast gratis gebruik maken van het (gemeentelijke) openluchtzwembad dat tegen de camping aan ligt. Voor de kinderen worden er leuke en originele activiteiten georganiseerd (zoals arretjescake maken, speurtochten, geocaching, etc.)
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-5-2015

Zeer gastvrij

Fijne camping met zeer ruime plekken in een hele mooie omgeving. De activiteieten die worden georganiseerd zijn verrassend en erg leuk! De eigenaren zijn bijzonder gastvrij en erg gezellig! Aanrader!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 17-5-2015

Verrassend leuke plek

Goede ligging, niet ver van het dorp. Ruime, comfortabele plekken, met zeker in het voorseizoen ruime keuze. Prachtige aankomst in het zeer mooie receptiegebouw. Met overigens een zeer vriendelijke ontvangst door Greet en Aernold. Wij hebben hier genoten en komen zeker een keer terug.
Op vakantie geweest met partner 12-5-2015

Erg mooie camping

We waren van plan om nog naar een andere camping te gaan, maar zijn hier gebleven omdat de camping ons heel goed beviel. Ruime plekken, vriendelijk en behulpzaam personeel en keurig sanitair, dat goed onderhouden en schoongemaakt wordt. Voor de ligging heb ik een 8 gegeven, vanwege het feit dat je toch nog wel wat autolawaai hoort, omdat de autoweg er dicht langs loopt. Maar misschien is dat minder erg te horen, als de bladeren weer aan de bomen zijn.
Op vakantie geweest met partner 28-4-2015

Super plek

Mooie camping super met honden je loopt zo het bos in met een vis en een zwem vijver. Plekken op veldjes goed sanitair. Gemeente zwembad naast de camping gratis toegang voor camping gasten. In gieten zelf voldoende winkels en restaurantjes.
Op vakantie geweest met partner 8-9-2014

Mooie, rustige camping

Uitstekende camping om als uitvalsbasis te dienen voor het Drentse deel van het Pieterpad. (Grongingen-Coevorden) Goed startpunt voor fiestochten door een prachtige omgeving. Supervriendelijke ontvangst en verdere kontakten met de eigenaars. Zeer goed onderhouden sanitair. Ruime plekken. Mooi naastgelegen gemeentelijk zwembad met gratis toegang. Al met al een echte aanrader wat ons betreft.
Op vakantie geweest met partner 12-8-2014

Leuke camping

Mooie camping met grote velden en grote plaatsen. Zeer kindvriendelijk en ook de beheerders van de camping zullen alles doen om het naar je zin te maken. Zwembad is gratis toegankelijk voor campinggasten en is schoon en erg leuk. Ligging van de camping is wel naast een vrij drukke snelweg. Deze is op de meeste plaatsten goed te horen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 5-8-2014

Mooie camping, gastvrije eigenaren

camping wordt goed onderhouden. arnold en Greet zijn een geoliede machine. alles wordt goed onderhouden. Mooie velden. Sanitair wordt goed schoongemaakt meerdere keren per dag. Zwembad Zwanemeer is ook super klein stukje voorbij de camping. je kan er iedere dag verse broodjes bestellen. Winkels in de buurt,C1000,Lidl, action, kruidvat. Kortom we hebben ons prettig gevoeld op deze camping en komen hier zeker nog eens terug. Wij waren met 2 gezinnen met kinderen van 14 jaar.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 4-8-2014

Super schone en veilige camping

nette en vriendelijke eigenaren ,goed schoongemaakte toilet gebouwen ruime plekken ,goed onderhouden terreinen dicht bij mooi zwembad ,gezellig dorp ,zeer mooie omgeving ,en vooral rust op de camping de eigenaren zijn zeer hulpvaardig als er iets is wij bevelen deze camping aan iedereen aan prijs /kwaliteit is goed als het druk is worden de toiletgebouwen meerdere keren schoon gemaakt
Op vakantie geweest met partner 27-7-2014

Een camping voor natuur- en landschapliefhebbers

Een prachtige camping met zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars. De camping ligt net buiten Gieten en aan de rand van het Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa. Nabij de camping een prachtig buitenbad en een bosmeer (Zwanemeer). De camping is schoon en wordt goed onderhouden. De paden naar de veldjes zijn verhard en goed verlicht. Het sanitair is modern en schoon maar bij een volle bezetting van de camping is het aantal douches en wc's aan de krappe kant. We hebben mede dankzij het mooie weer een fijne vakantie gehad. Dat geldt ook voor onze labrador.
Op vakantie geweest met partner 20-7-2014

Gastvrij en schoon in prachtig gebied.

Na onze zeer negatieve ervaring met het reserveren bij een ander vakantiepark is camping het Zwanemeer een verademing. Zeer gastvrij onthaal door het beheerderspaar, geen moeilijk gedoe en een eerlijke prijs. Bijzonder kindvriendelijk en mooi aangelegd. Erg schoon sanitair en douche zonder muntjes. Gelegen bij mooi natuurpark en uitermate geschikt voor wandel- en fietstochten. Vanwege het weer geen gebruik gemaakt van het buitenzwembad. Een aanrader!
Op vakantie geweest met partner 29-5-2014

Kindvriendelijk nabij mooi natuurgebied

elk veld heeft een speeltoestel + zandbak voor kinderen, verder een groot springkussen dat erg populair was. Dus relaxed voor ouders.... Op een steenworp afstand ligt een prachtig natuurgebied, het waterwingebied Breevenen. Erg mooi, veel vogels, heerlijk om doorheen te fietsen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-5-2014

Mooie en nette camping

Camping het Zwanemeer in Gieten is een leuke camping, met mooi en schoon sanitair,en aardige beheerder. De omgeving is mooi, en er is veel te doen, m.n. fietsen en wandelen. personeel is vriendelijk. De camping ligt in het bos. Prijs kwaliteit verhouding is ok. Er is geen restaurant, maar in het dorp is genoeg te vinden. Aangrenzend is ook een mooi openluchtzwembad, waar de campinggasten gratis gebruik van kunnen maken. Het is ook een kindvriendelijke camping, met genoeg animatie, en speeltoestellen.
Op vakantie geweest met partner 12-5-2014

Zeer goede camping

Fijne camping gastvrij ontvangen zeer schone toiletgebouw. Voldoet aan al onze wensen
Op vakantie geweest met partner 27-4-2014

Gast vriendelijke camping

Heerlijk genoten van een paasweekend op een schone , mooie en gastvriendelijke camping. De gast heer en gastvrouw allebei spontaan en vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar. Familie Brugman
Op vakantie geweest met partner 22-4-2014

Geweldige camping

De camping is ruim opgezet, het sanitair ziet er prima uit en wordt goed schoongehouden. Voor de kinderen (overigens ook voor de volwassenen) worden leuke en gevarieerde activiteiten georganiseerd zoals vlotten bouwen (en ermee varen), broodjes bakken bij het zwanemeer en knutselen. De beheerders is niets te veel, zij staan hun gasten met raad en daad terzijde. Wij willen hier zeker nog een keer terugkomen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 15-8-2013

Een goed verzorgde gemoedelijke camping

Mooie ruime plekken, tussen de bomen is het prima toeven. Kinderen vermaken zich prima met b.v vlotbouwen en vooral zwemmen in het prachtige aangrenzende zwembad. Eigenaren Greet en Arnold zijn gepassioneerde mensen met hart voor hun zaak en vooral voor hun gasten.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 10-8-2013

Een Aanrader

Prima camping. Goed verzorgd. Centraal gelegen in Drenthe. Zeer vriendelijke, behulpzame eigenaars.
Op vakantie geweest met partner 24-7-2013

Geweldig genoten!

In de mei bijna 3 weken mogen verblijven op deze mooie en zeer verzorgde camping. Velden zijn keurig onderhouden, wat een beeld is voor de gehele camping. Greet en Arnold doen er alles aan om het de campinggasten naar de zin te maken. Van groot tot klein. De camping is een goede uitvalbasis om aan geocaching te doen. Er zijn mooie rondjes om te fietsen, te wandelen of met de auto te doen. De kinderen en wij natuurlijk ook, hebben geweldig genoten!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 11-7-2013

Super!

Super proefcampeerweekend gehad op deze camping. Vriendelijke eigenaren en voor de kids een leuke animatie. Het zwembad was super top! Het kampeerveld was erg groen! Top! We komen zeker een keer terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 10-6-2013

Wederom heerlijk!!!

Voor de tweede keer naar deze camping geweest. Uiterst vriendelijke eigenaren. Je wandelt of fietst zo het bos in. Gemeentezwembad op unieke plek in het bos. Vissen, fietsen, wandelen, spelen, zwemmen. En veel leuke toeristische attracties in de omgeving. Wij komen in de toekomst zeker nog eens terug.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 28-5-2013

Echt Drenthe.

Met een gezelschap zowel Hemelvaart als de Pinksterdagen op deze camping doorgebracht. Voor ieder wat wils, vooral de kleine kinderen konden hun gang gaan. Van het zwembad hebben we geen gebruik gemaakt. ( dat lag aan het weer ). Hartelijke ontvangst door twee betrokken campingeigenaren. In de onmiddellijke omgeving voldoende vertier en leuke dorpjes. En niet te vergeten: een goed uitgangspunt om met de fiets het Drentsche Aa gebied te bekijken. Kortom een kleine knusse, betaalbare camping, met betrokken en gastvrije eigenaren.
Op vakantie geweest met partner 25-5-2013

Hele mooie goed verzorgde camping.

Greet en Aernold zijn heel vriendelijk ze hebben alles goed voor elkaar.Wij vonden de ligging en de velden prachtig het maakt niet uit waar je staat.Voor de kinderen leuke speeltoestellen en het springkussen vonden onze kleinkinderen super. Van het leuke zwembad mochten we gratis gebruik maken.Een echte aanrader Camping Het Zwanemeer in Gieten.
Op vakantie geweest met partner 21-5-2013

Fijne camping ook voor groepen

Wederom met Pinksteren met een groep vrienden op de camping gestaan. Zoals alle afgelopen jaren weer super. Met elkaar op een apart veld, zodat andere gasten niet werden gestoord. Zwembad dichtbij en mooie bosrijke omgeving.
Op vakantie geweest met partner 20-5-2013

Zeer mooie plek in het groen

Camping Zwanenmeer in Gieten is voor ons , een gezellige , kindvriendelijke plek.Zeer geschikt om te wandelen en te fietsen, ook het verwarmd zwembad is een plus punt. De uitbaters staan altijd klaar om iedereen met raad en daad bij te staan en het de kampeerders naar de zin te maken. We gaan zeker nog terug in de toekomst
Op vakantie geweest met partner 15-5-2013

Goede middelgrote camping in mooie omgeving

De plaatsen zijn ruim voldoende en vlak water en electra direct aan de plek. De eigenaren zijn zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Broodjes service, kranten ed. op de camping aanwezig. supermakrt in het nabij gelegen Gieten. Goede uigangspositie voor fiets- en wandeltochten. Weinig/geen last van verkeersweg N33. Zwembad in het bos gelegen naast de camping. Het gebruik is bij de prijs inbegrepen. De uitgereikte fietskaart bij de receptie kun je goed gebruiken om de omgeving te verkennen.
Op vakantie geweest met partner 26-4-2013

Gastvrij en vriendelijk.

Een prachtige omgeving en mooi dicht bij het centrum van Gieten. Ligt aan de wandelroute van het Drenthepad. Een groot pluspunt. Ook het fietsnetwerk ligt aan de camping, m.a.w. is deze camping zeer geschikt voor wandelaars en fietsers. Nadeel is de autoweg die te dicht bij de camping ligt.
Op vakantie geweest met partner 21-4-2013

Heerlijke vakantie genoten!

We hebben twee weken met onze meiden van 11 en 12 jaar heerlijk gekampeerd op caming Zwanenmeer. De Drentse nuchterheid, de gastvrije ontvangst, het schone sanitair, de ruime plekken en het prachtige zwembad zijn ons goed bevallen en iedereen aan te bevelen. We hebben ons snel thuisgevoeld in deze prachtige omgeving. Voor de kinderen worden er bijzondere activiteiten georganiseerd als vlotbouwen en speurtochten in het bos. Greet en
Op vakantie geweest met oudere kinderen 15-8-2012

Mooie week op de camping gehad.

Na een aantal jaren weer terug geweest op deze camping in Gieten (week 30-2012). Nu op veld 2, samen met de vrouw en kinderen van 15,13 en 5 jaar. Is nog steeds een leuke en mooie camping, met een heel mooi gemeente zwembad ernaast, waar je gratis naar binnen kunt, als je op de camping staat. We troffen het met het weer, dus lekker veel gezwommen en ijsjes wezen halen bij de receptie. De jongste dochter vermaakte zich wel bij het ochtendknutselen. Helaas waren de veldjes niet allemaal vol, recessie ? Beheerders Greet en Aernold weer bedankt voor de leuke week en zeker weer een keer tot ziens !
Op vakantie geweest met oudere kinderen 14-8-2012

Een leuke camping voor jong en oud

Een camping voor kinderen en ouderen waar het leuk vertoeven is En kunt op een korte afstand leuk winkelen in gieten en als je wilt fietsen is het een leuke camping om te vertrekken . Er is veel bos in de buurt je kunt alle kanten op. En als je wilt zwemmen dat ook op loop afstand is er een open lucht zwembad.
Op vakantie geweest met partner 10-8-2012

Geweldige camping

perfect verzorgde camping welke gerund wordt door Arnold en Greet. Zij zorgen er gezamelijk voor dat het hun gasten aan niets ontbreekt. Alle campingplaatsen zijn voorzien van gras. Super sanitaire voorzieningen welke diverse keren per dag worden schoongemaakt. Iedere ochtend overheerlijke zelfgebakken broodjes voor de liefhebber. Voor de kinderen op ieder veld een aantal speeltoestellen. Greet geeft graag advies welke plaats het beste past bij de samenstelling van het gezin. Het mooie springkussen werd door onze kinderen zeer gewaardeerd. Als campinggast mochten we gebruik maken van het naastgelegen zwembad. Dit zwembad is super en krijgt van ons het cijfer 10. Ook is er een animatieteam aanwezig. Zij organiseren voor ieder wat wils. Wij gaan hier zeker nog een keer terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 8-8-2012

Geweldig

Camping Zwanemeer in Gieten was een geweldige ervaring. Met drie kinderen (8,10 en 12) die zich op het terrein goed konden vermaken (springkussen, tafeltennissen, voetballen, zwemmen in het naastgelegen zwembad) en meedoen met activiteiten zoals vlotbouwen en varen op de Hunze was het voor ons een geweldige week. De eigenaren waren erg gastvrij en stonden bol van alle informatie die er te doen was in de buurt.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 7-8-2012

Fantastische camping

Camping Zwannemeer in gieten is een super leuke camping.Er zijn ook hele leuke activiteiten te doen. Zoals varen met een kayak en een canadese kano. Je word met de auto naar de rivier de Hunze gebacht.En kunt via Spijkeboor naar het zuidladermeer varen.Onderweg kun je genieten van het mooie uitzicht.Er zijn mooie aanleg plekken waar je kunt picknicken.wij zijn tot spijkerboor gegaan en daar kun je op een teras wat drinken daar word je weer opgehaald en word je weer afgelevert bij het zwannemeer. het was super leuk!!!!!!!!!!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 30-7-2012

Keurige ruime camping met no nonsense beheerders

Eerdere schrijvers hebben niets teveel gezegd. Ondanks dat we even na 22.00 uur aankwamen (hadden we wel even gemeld) waren we gewoon hartelijk welkom. Honden gratis (uiteraard wel aangelijnd) Ruime plaatsen, keurig sanitair. Lieve nuchtere eigenaresse. Twee nachten geweest. We raden deze camping zeker aan.
Op vakantie geweest met partner 29-7-2012

Nette en mooie camping..

We kwamen net even na 22.00 uur aan met onze camper, wat geen probleem was, We hadden vooraf wel gebeld, dat we zouden komen. We werden vriendelijk ontvangen en onze honden waren ook (gratis!) welkom. Het sanitair is lekker schoon en overal is ruimte genoeg. 's ochtends vers gebakken broodjes, met de honden het bos in en afkoelen in een meertje, er kan veel. We zijn twee nachtjes gebleven en we raden deze camping iedereen aan.
Op vakantie geweest met partner 17-7-2012

Fanstastisch , super

Het is een prachtige netjes onderhouden camping ... zeer gastvrije mensen en super kindvriendelijk ... in 1 woord top..... een dorp dichtbij met goede winkels een super zwembad enz.enz.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 28-6-2012

Superontvangst

De ontvangst was zeer bijzonder en vriendelijk. Informatief en eindelijk voelden wij ons zeer welkom ook met een hond. Zeer behulpzaam bij het terugvinden van mijn shampoo !!
Op vakantie geweest met partner 4-6-2012

Enthousiast? Boek online direct uw vakantie!

Reserveer nu
  • Omgeving-beleving02
  • Omgeving-beleving01

Camping Zwanemeer

  • Prachtige omgeving
  • Gastvrij
  • Perfecte uitvalsbasis
  • Ideale familiecamping
  • Ruime kampeerplaatsen

Familiecamping Drenthe | Actieve vakantie in Drenthe | Camper camping | Kindercamping Drenthe | Vakantie Drenthe | Geocaching in de omgeving | Camping Zwanemeer op de Hondsrug | Vakantie met hond | Rustige camping | Cultuur snuiven | Camping met viswater