Zoover150

fotofilmipad2

Kamperen in het voorseizoen op Camping Zwanemeer in Drenthe

Lang voorseizoenNiet iedereen wil in het hoogseizoen kamperen, maar juist genieten van de rust tijdens het voorseizoen. Bij Camping Zwanemeer haalt u alles uit uw voorseizoen tegen een aantrekkelijk tarief.

U haalt het meest uit uw voorjaar door lekker het hele voorseizoen uw kampeermiddel op Camping Zwanemeer neer te zetten. U kampeert vanaf 30 april tot 14 juli en tijdens deze periode zullen wij er uiteraard alles aan doen om u een aangename vakantie te bezorgen. Wij hebben alle ingrediënten in huis voor een ontspannen vakantie: ruime kampeerplaatsen, verwarmd en modern sanitair en alle gewenste faciliteiten zijn aanwezig. U hoeft alleen nog maar te genieten.

Voordelige voorseizoenplaats vanaf € 650,-

Wij hebben het nu extra aantrekkelijk gemaakt en een voorseizoen arrangement samengesteld. U kunt nu het hele voorseizoen bij ons komen kamperen voor slechts € 650,-. Deze prijs is gebaseerd op 4 personen met 1 kampeermiddel met 1 bijzettentje en 1 auto. Vermelde prijs is inclusief toeristenbelasting.

Er op uit in Drenthe

Ga er een dagje op uit, in Drenthe is heel erg veel te zien, doen en beleven! Sinds 2013 is de Hondsrug uitgeroepen tot het eerste Geopark van Nederland. Er zijn diverse expedities opgezet om de geschiedenis te herontdekken. Een andere tip is Geocachen in Drenthe. Bij geocachen gaat u met behulp van GPS op zoek naar de schat: de cache. Dit is ontzettend leuk om te doen voor jong en oud! Wilt u meer tips, kijk dan op onze omgevingspagina of kom even langs op de receptie.

Extra voordelig!

Ons voordelige arrangement is inclusief:

  • Ruime kampeerplaats
  • 1 Kampermiddel
  • Verblijf voor maximaal 4 personen
  • Gratis gebruik maken van onze doucheruimten
  • 1 bijzettent
  • 1 auto
  • Toeristenbelasting voor maximaal 4 personen

Bijkomende kosten arrangement

  • De tarieven zijn excl. electraverbruik € 0,40 per kWh.
  • Adminstratiekosten € 5,00 per reservering/per plaats
  • Extra personen betalen € 45,-

Bovenstaande prijzen zijn incl. BTW. Wijzigingen en/of fouten voorbehouden.

Voorzieningen

De kampeerplaatsen 1 t/m 95 hebben een watertappunt (met afsluitbaar afvoerputje), kabel TV en 6A electra. De kampeerplaatsen 96 t/m 160 hebben 6A electra en een gezamenlijk watertappunt op het veldje. Een aantal plaatsen kunnen wij voorzien van 10A electra.

Alle kampeerplaatsen met electra zijn voorzien van eigen electrameters. Wanneer u vertrekt brengen wij de electra die u hebt verbruikt in rekening tegen een tarief van € 0,40 p/kWh. Zo betaalt u alleen wat u ook daadwerkelijk verbruikt.

Aankomst / vertrek

Aankomst en vertrek

In het hoogseizoen (14 juli tot 20 augustus) bent u vanaf 13.00 uur van harte welkom op Camping Zwanemeer. In voornoemde periode is de vertektijd uiterlijk 12.00 uur. Buiten het hoogseizoen om bent u niet altijd aan de aankomst- en vertrektijd gebonden. Wilt u eerder aankomen of later vertrekken, neem dan even contact met ons op.

Informatie

Voorwaarden

Na ontvangst van uw reservering (via het online boeken, formulier, e-mail of telefoon) is de reservering definitief. U ontvangt van ons een bevestiging met het verzoek € 50,00 per besproken week aan ons over te maken. Het restant kunt u betalen tijdens uw verblijf. De verplichte administratiekosten bedragen € 5,00 per reservering.

Wij hanteren de RECRON standaardvoorwaarden voor toeristische plaatsen.

Boek direct uw vakantie

Lang voorseizoen

Kort voorjaar

voorseizoen 2

Meihepi

Hemelvaart Pinksteren onbewoond

Volg ons

facebooktwitteryoutube

Zwanenmeer
wordt door onze gasten gewaardeerd met een score van 8.8 uit 10 op basis van 99 beoordelingen.

Bekijk onze reviews

Samenwerkingsverbanden

drenthecampingsnpdrentseawifisiteacsianwblogores

CampingNavigatorhondsrug-banner1moKunstKeten logo3