Zoover150

fotofilmipad2

Sporten en ontspannen in de omgeving van Camping Zwanemeer

In de directe omgeving van Camping Zwanemeer is er ook op het gebied van sport en ontspanning genoeg te beleven!

Zwemmen in het mooiste zwembad van Drenthe!

Camping Zwanemeer is gelegen naast het mooiste zwembad van Drenthe! Het zwembad is gratis toegankelijk voor campinggasten en bestaat uit meerdere zwembaden. U kunt bijvoorbeeld heerlijk ontspannen in ons bruisbad maar ook flink de spieren laten werken in ons wedstrijdbad! Daarnaast is er een groot recreatiezwembad met een glijbaan en is er voor de kleintjes een peuter- en kinderbad aanwezig. Als u liever in de natuur zwemt, raden wij u een bezoekje aan het Zwanemeer aan. Dit goed onderhouden recreatiegebied is zowel met de fiets als met de auto gemakkelijk te bereiken en heeft naast een mooi zwemmeer ook nog eens een prachtig bos.

Een bal slaan op de golfbaan

Als het weer het toelaat kunt u in de buurt van Camping Zwanemeer ook golfen. In de nabije omgeving liggen meerdere golfbanen waar u 9, 18 of 27 holes kunt lopen. Ten noorden van Assen ligt een golfbaan met maar liefst 27 holes en een 9 holes Par 3 baan. Voor deze golfbaan is wel een GVB vereist. Aan de rand van de staatsbossen in Ees ligt een mooi onderhouden 18 holes golfbaan, waar u ook kunt golfen zonder GVB.

Diverse sportmogelijkheden in de omgeving

Uiteraard is golf, naast zwemmen, niet de enige sport in de omgeving die uit te oefenen er is. Sla bijvoorbeeld samen met uw partner een balletje op de tennis- of squashbaan of ga vissen in een van de meren die het Drentsche Aa rijk is. Deze meren zijn ook uitermate geschikt voor een mooie kanotocht. Daarnaast nodigt de omgeving uit voor een mooie wandeling of fietstocht. Er is voor ieder wat wils! Bij de receptie geven wij u graag persoonlijk advies.

Ultieme ontspanning in de sauna!

Als u toch liever wilt ontspannen tijdens uw vakantie, is een bezoekje aan de sauna een echte aanrader. In Drenthe zijn er diverse wellness centra waar u heerlijk kunt relaxen. Kom tot rust in de sauna, koel daarna af in het dompelbad, om vervolgens plaats te nemen in een van de rustruimtes. In de directe omgeving zijn zowel grote wellness centra als kleine intieme saunacomplexen te vinden. Bij de receptie helpen wij u graag met het maken van een keuze en voorzien wij u van persoonlijk advies.

Lang voorseizoen

Kort voorjaar

voorseizoen 2

Meihepi

Hemelvaart Pinksteren onbewoond

Volg ons

facebooktwitteryoutube

Zwanenmeer
wordt door onze gasten gewaardeerd met een score van 8.8 uit 10 op basis van 99 beoordelingen.

Bekijk onze reviews

Samenwerkingsverbanden

drenthecampingsnpdrentseawifisiteacsianwblogores

CampingNavigatorhondsrug-banner1moKunstKeten logo3