Zoover150

fotofilmipad2

Seizoenplaats in Drenthe op Camping Zwanemeer

seizoenplaats drentheOp zoek naar een seizoenplaats in Drenthe? Op Camping Zwanemeer geniet u een heel kampeerseizoen van een onvergetelijke vakantie. Wanneer u kiest voor een seizoenplaats kunt u weken kamperen op de Hondsrug!

De seizoenplaatsen op Camping Zwanemeer in Drenthe zijn zeer ruim en van alle gemakken voorzien, zoals een water- en elektra aansluiting. Indien gewenst kunt u gebruik maken (tegen betaling) van de tv-aansluiting en het wifinetwerk. Zo hoeft u ook tijdens uw vakantie niets te missen. Alle gemakken van thuis, maar dan midden in de prachtige Drentse natuur!

Seizoenplaats in Drenthe met uitstekende voorzieningen

seizoenplaats drentheGaat u voor een seizoenplaats in Drenthe op onze camping, dan beschikt u gedurende uw hele verblijf over uitstekende faciliteiten waar u het hele seizoen van kunt genieten. Zo is het sanitairgebouw voorzien van modern sanitair waar u uiteraard gratis kunt douchen.

Op onze autovrije camping is ook voor de kinderen altijd wat te doen. Op elk kampeerveld is een speeltoestel aanwezig, zodat de kinderen onder het toeziend oog van de ouders veilig en zorgeloos kunnen spelen. Daarnaast is er een grote air trampoline waar de kinderen heerlijk op kunnen springen. Ook is er in de vakantieperiode een recreatieteam aanwezig die leerzame, originele maar vooral leuke activiteiten organiseert voor jong en oud.

Lekker zwemmen in het zwembad nabij onze camping in Drenthe

seizoenplaats camping met zwembadOp camping in Drenthe kunt u tijdens uw verblijf lekker zwemmen in het openluchtzwembad. Houdt u van zwemmen, dan zit u dus goed bij Camping Zwanemeer. Direct naast de camping ligt het openluchtzwembad Zwanemeer. Het zwembad beschikt over diverse baden, een wedstrijdbad, recreatiebad met glijbaan en stroomversnelling en een bruisbad. Het zwembad staat garant voor uren speel- en zwemplezier voor jong en oud! Als onze gast krijgt u bij aankoop van een abonnement bij het zwembad een aantrekkelijke korting.

Wilt u meer weten over onze seizoenplaatsen in Drenthe, neem dan contact met ons op of kom een keer langs op onze camping in Gieten. Proef de sfeer en overtuig uzelf!

Lang voorseizoen

Kort voorjaar

voorseizoen 2

Meihepi

Hemelvaart Pinksteren onbewoond

Volg ons

facebooktwitteryoutube

Zwanenmeer
wordt door onze gasten gewaardeerd met een score van 8.8 uit 10 op basis van 99 beoordelingen.

Bekijk onze reviews

Samenwerkingsverbanden

drenthecampingsnpdrentseawifisiteacsianwblogores

CampingNavigatorhondsrug-banner1moKunstKeten logo3