Zoover150

fotofilmipad2

Kamperen op een rustige camping in Drenthe

Bent u op zoek naar een rustige camping in Drenthe, kom dan kamperen bij Camping Zwanemeer in Gieten. In het voorseizoen en naseizoen kunt u op Camping Zwanemeer genieten van ultieme rust. Ontdek de Hondsrug en geniet van een heerlijke rustige vakantie in Drenthe!

De mooiste wandel- en fietstochten door Geopark de Hondsrug

rustige campingWordt wakker van het geluid van de vogels en ga er overdag lekker op uit. De camping ligt midden in het eerste Geopark van Europa: Geopark de Hondsrug. Dat bevestigt hoe bijzonder maar ook bijzonder mooi de Hondsrug is. U kunt er uren wandelen en fietsen door de natuur. Dichte bossen, uitgestrekte heide, zandvlaktes, u vindt het allemaal op de Hondsrug.

Wanneer u na een mooie wandel- of fietstocht terug komt kunt u heerlijk genieten voor u caravan of tent. De kampeerplaatsen op de camping zijn zeer ruim aangelegd. Centraal op de camping ligt het moderne sanitair gebouw waar u gratis kunt douchen. Wij doen er alles aan om uw kampeervakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Zo hoeft u alleen nog maar te genieten van uw rust. 

Voordelig kamperen op een rustige camping

In het voor- en naseizoen bieden wij aantrekkelijke arrangementen zodat u extra lang en extra voordelig van uw kampeervakantie kunt genieten. Heeft u een ACSI-kaart, dan kunt u zelfs extra voordelig kamperen tegen het ACSI-tarief. Kamperen hoeft helemaal niet duur te zijn!

 

Tarieven en arrangementen Boek direct uw vakantie

Lang voorseizoen

Kort voorjaar

voorseizoen 2

Meihepi

Hemelvaart Pinksteren onbewoond

Volg ons

facebooktwitteryoutube

Zwanenmeer
wordt door onze gasten gewaardeerd met een score van 8.8 uit 10 op basis van 99 beoordelingen.

Bekijk onze reviews

Samenwerkingsverbanden

drenthecampingsnpdrentseawifisiteacsianwblogores

CampingNavigatorhondsrug-banner1moKunstKeten logo3