Zoover150

fotofilmipad2

Voordelig kamperen in het naseizoen op Camping Zwanemeer in Drenthe

naseizoenHet hoogseizoen is voorbij, uw vakantie kan beginnen! Ook in de nazomer kan het prachtig weer zijn in Nederland. Geniet van de laatste zonnestralen en kom kamperen bij Camping Zwanemeer.

Ervaar de rust op de camping. Terwijl u een boek leest voor uw caravan of tent en geniet met een hapje en een drankje van uw vakantie. Wij hebben alle ingrediënten in huis voor een ontspannen vakantie: ruime kampeerplaatsen, verwarmd en modern sanitair en alle gewenste faciliteiten zijn aanwezig. U hoeft alleen nog maar te genieten.

Speciaal Naseizoen arrangement voor € 200,-

Speciaal voor de laatste zomerdagen hebben wij een Naseizoen arrangement voor u samengesteld. Met dit Naseizoen arrangement kunt u de weekenden komen kamperen van 20 augustus tot 30 septemberr voor slechts € 200,-. Deze prijs is gebaseerd op 4 personen met 1 kampeermiddel met 1 bijzettentje en 1 auto. Dat betekent dat u dus maar liefst elk weekend gedurende anderhalve maand kunt komen kamperen tegen een wel heel aantrekkelijk tarief!

Extra voordelig!

Ons voordelige arrangement is inclusief:

  • Ruime kampeerplaats
  • 1 Kampermiddel
  • Verblijf voor maximaal 4 personen
  • Gratis gebruik maken van onze doucheruimten
  • 1 bijzettent
  • 1 auto

Bijkomende kosten arrangement

  • De tarieven zijn excl. electraverbruik € 0,40 per kWh.
  • Extra personen betalen € 25,-
  • Adminstratiekosten € 5,00 per reservering/per plaats

Bovenstaande prijzen zijn incl. BTW. Wijzigingen en/of fouten voorbehouden.

Faciliteiten

De kampeerplaatsen 1 t/m 95 hebben een watertappunt (met afsluitbaar afvoerputje), kabel TV en 6A electra. De kampeerplaatsen 96 t/m 160 hebben 6A electra en een gezamenlijk watertappunt op het veldje. Een aantal plaatsen kunnen wij voorzien van 10A electra.

Alle kampeerplaatsen met electra zijn voorzien van eigen electrameters. Wanneer u vertrekt brengen wij de electra die u hebt verbruikt in rekening tegen een tarief van € 0,40 p/kWh. Zo betaalt u alleen wat u ook daadwerkelijk verbruikt.

Omgeving

Er op uit in Drenthe

Ga er een dagje op uit, in Drenthe is heel erg veel te zien, doen en beleven! Sinds 2013 is de Hondsrug uitgeroepen tot het eerste Geopark van Nederland. Er zijn diverse expedities opgezet om de geschiedenis te herontdekken. Een andere tip is Geocachen in Drenthe. Bij geocachen gaat u met behulp van GPS op zoek naar de schat: de cache. Dit is ontzettend leuk om te doen voor jong en oud! Wilt u meer tips, kijk dan op onze omgevingspagina of kom even langs op de receptie.

Algemene informatie

Aankomst en vertrek

In het hoogseizoen (11 juli tot 17 augustus) bent u vanaf 13.00 uur van harte welkom op Camping Zwanemeer. In voornoemde periode is de vertektijd uiterlijk 12.00 uur. Buiten het hoogseizoen om bent u niet altijd aan de aankomst- en vertrektijd gebonden. Wilt u eerder aankomen of later vertrekken, neem dan even contact met ons op.

Voorwaarden

Na ontvangst van uw reservering (via het online boeken, formulier, e-mail of telefoon) is de reservering definitief. U ontvangt van ons een bevestiging met het verzoek € 50,00 per besproken week aan ons over te maken. Het restant kunt u betalen tijdens uw verblijf. De verplichte administratiekosten bedragen € 5,00 per reservering.

Wij hanteren de RECRON standaardvoorwaarden voor toeristische plaatsen.

Boek direct uw vakantie

Lang voorseizoen

Kort voorjaar

voorseizoen 2

Meihepi

Hemelvaart Pinksteren onbewoond

Volg ons

facebooktwitteryoutube

Zwanenmeer
wordt door onze gasten gewaardeerd met een score van 8.8 uit 10 op basis van 98 beoordelingen.

Bekijk onze reviews

Samenwerkingsverbanden

drenthecampingsnpdrentseawifisiteacsianwblogores

CampingNavigatorhondsrug-banner1moKunstKeten logo3