Zoover150

fotofilmipad2

Last minute kamperen op Camping Zwanemeer

Het is weer zover: de vakantie is volop bezig! Als u nog niets heeft geboekt, hoeft u niet in paniek te raken. Op Camping Zwanemeer zijn nog enkele mooie kampeerplaatsen beschikbaar voor de last minute kampeerder.

Onze groene en gastvrije familiecamping is perfect als u van mooie natuur houdt en graag de omgeving beter wilt leren kennen. U kunt hier prachtige fiets- en wandeltochten maken maar ook een terrasje opzoeken in een van de nabij gelegen dorpjes en steden.

En u kampeert bij ons al vanaf € 8,45 p.p.p.n. op één van onze ruime kampeerplaatsen. 

Familiecamping in Drenthe met zwembad en recreatieteam

Wanneer u kampeert op Camping Zwanemeer, mag u gratis gebruik maken van het naastgelegen zwembad. Kleine kinderen kunnen zich vermaken in het pierenbadje terwijl u vanaf het gras toekijkt of ontspant met een tijdschrift.

Ook op Camping Zwanemeer zelf is meer dan genoeg te beleven. Zo zijn er verschillende speeltoestellen en is er in de mei- en zomervakantie een recreatieteam aanwezig. Dit team organiseert regelmatig leuke en sportieve activiteiten voor jong en oud.

Last minute kamperen met luxe faciliteiten

Camping Zwanemeer is van alle gemakken voorzien. U heeft de beschikking over een mooi en goed onderhouden toiletgebouw, een wasserette met wasmachine, centrifuge en droger en u kunt tegen betaling gebruik maken van het wifi netwerk.

Beschikbaarheid en aanbiedingen

Per seizoen organiseren wij regelmatig aantrekkelijke acties voor onze gasten. Via onze website blijft u op de hoogte van deze spectaculaire aanbiedingen. Als u meer wilt weten over beschikbaarheid op de camping of over bepaalde faciliteiten, kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!

Lang voorseizoen

Kort voorjaar

voorseizoen 2

Meihepi

Hemelvaart Pinksteren onbewoond

Volg ons

facebooktwitteryoutube

Zwanenmeer
wordt door onze gasten gewaardeerd met een score van 8.8 uit 10 op basis van 99 beoordelingen.

Bekijk onze reviews

Samenwerkingsverbanden

drenthecampingsnpdrentseawifisiteacsianwblogores

CampingNavigatorhondsrug-banner1moKunstKeten logo3