Zoover150

fotofilmipad2

Voordelig 3 maanden kamperen in het voorseizoen op Camping Zwanemeer

voorseizoen 2Geniet van een korte voorseizoensplek en kom 3 maanden kamperen bij Camping Zwanemeer. Het voorseizoen is de mooiste tijd van jaar, het jonge groen aan de bomen en struiken, pas gemaaid gras en bloeiende bloemen in de perkjes. Maak een mooie wandeling of fietstocht door de bossen of ga een dagje er op uit.

Kom helemaal tot rust tijdens uw kampeervakantie in Drenthe. Camping Zwanemeer beschikt over ruime kampeerplaatsen, modern en verwarmd sanitair en alle gewenste faciliteiten voor een aangename vakantie.

Voordelig kamperen in het voorseizoen

Wij hebben het nu extra aantrekkelijk gemaakt en een kort voorseizoen arrangement samengesteld. U kunt nu 3 maanden bij ons komen kamperen voor slechts € 500,-. Deze prijs is gebaseerd op 4 personen met 1 kampeermiddel met 1 bijzettentje en 1 auto. Vermelde prijs is inclusief toeristenbelasting.

Er op uit in Drenthe

Wilt u er een dagje op uit? Dan hebben wij vele tips voor u! Ontdek Drenthe eens op een originele manier en ga geocachen met het hele gezin. Op basis van GPS gaat u op zoek naar de schat: de cache. Of maak een mooie wandeling of fietstocht door de prachtige natuur van de Hondsrug. Wilt u meer tips over een dagje uit, kijk dan op onze omgevingspagina of kom even langs op de receptie.

Extra voordelig!

Ons voordelige arrangement is inclusief:

 • Aankomst 30 maart tot en met 1 juli
 • Ruime kampeerplaats
 • 1 Kampermiddel
 • Verblijf voor maximaal 4 personen
 • Gratis gebruik maken van onze doucheruimten
 • 1 bijzettent
 • 1 auto
 • Toeristenbelasting voor maximaal 4 personen

Prijs kort voorseizoenplaats € 400,-

Bijkomende kosten arrangement

 • De tarieven zijn excl. electraverbruik € 0,40 per kWh.
 • Adminstratiekosten € 5,00 per reservering/per plaats
 • Extra personen betalen € 40,-

Bovenstaande prijzen zijn incl. BTW. Wijzigingen en/of fouten voorbehouden.

Voorzieningen

De kampeerplaatsen 1 t/m 95 hebben een watertappunt (met afsluitbaar afvoerputje), kabel TV en 6A electra. De kampeerplaatsen 96 t/m 160 hebben 6A electra en een gezamenlijk watertappunt op het veldje. Een aantal plaatsen kunnen wij voorzien van 10A electra.

Alle kampeerplaatsen met electra zijn voorzien van eigen electrameters. Wanneer u vertrekt brengen wij de electra die u hebt verbruikt in rekening tegen een tarief van € 0,40 p/kWh. Zo betaalt u alleen wat u ook daadwerkelijk verbruikt.

Informatie

Aankomst en vertrek

In het hoogseizoen (14 juli tot 20 augustus) bent u vanaf 13.00 uur van harte welkom op Camping Zwanemeer. In voornoemde periode is de vertektijd uiterlijk 12.00 uur. Buiten het hoogseizoen om bent u niet altijd aan de aankomst- en vertrektijd gebonden. Wilt u eerder aankomen of later vertrekken, neem dan even contact met ons op.

Voorwaarden

Na ontvangst van uw reservering (via het online boeken, formulier, e-mail of telefoon) is de reservering definitief. U ontvangt van ons een bevestiging met het verzoek € 50,00 per besproken week aan ons over te maken. Het restant kunt u betalen tijdens uw verblijf. De verplichte administratiekosten bedragen € 5,00 per reservering.

Wij hanteren de RECRON standaardvoorwaarden voor toeristische plaatsen.

Boek direct uw vakantie

Lang voorseizoen

Kort voorjaar

voorseizoen 2

Meihepi

Hemelvaart Pinksteren onbewoond

Volg ons

facebooktwitteryoutube

Zwanenmeer
wordt door onze gasten gewaardeerd met een score van 8.8 uit 10 op basis van 99 beoordelingen.

Bekijk onze reviews

Samenwerkingsverbanden

drenthecampingsnpdrentseawifisiteacsianwblogores

CampingNavigatorhondsrug-banner1moKunstKeten logo3