Zoover150

fotofilmipad2

Kindercamping Zwanemeer in Drenthe op en top genieten

Camping Zwanemeer01 klCamping Zwanemeer is dé kindercamping van Drenthe. Wanneer u komt kamperen op Camping Zwanemeer kunnen de kinderen zich uren vermaken in de speeltuin of in het grote openlucht zwembad. Elk kampeerveld heeft een kleine speelfaciliteit in het midden. Ook zijn alle kampeervelden autovrij. Op deze manier kunnen de kinderen veilig spelen onder het toeziend oog van de ouders. In het hoogseizoen worden er ook diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Zwemmen in zwembad Zwanemeer

Zwembad Zwanemeer01 klNaast Camping Zwanemeer ligt het grote openlucht zwembad Zwanemeer. Dit zwembad beschikt over meerdere zwembaden, een bruisbad en peuterbad. Wanneer de kinderen zich vermaken in het zwembad kunt u lekker relaxen op de zonneweide of genieten van een hapje en een drankje. De gasten van Camping Zwamemeer kunnen gratis gebruik maken van dit zwembad.

Spelen in de speeltuin

camping zwanemeer faciliteiten01 klElk kampeerveld beschikt over een eigen speelfaciliteit, dat kan zijn een zandbak, een schommel of speeltoestel. Om het nog kindvriendelijker te maken, zijn alle kampeervelden volledig autovrij. De veiligheid voor uw kind staat bij ons voorop. Oudere kinderen kunnen spelen in de grote centrale speeltuin van Camping Zwanemeer. In de grote speeltuin is een groot luchtkussen aanwezig, diverse speeltoestellen en een kinderboerderij.

Animatie in het hoogseizoen

raketschieten camping zwanemeer02 klIn het hoogseizoen is er een recreatieprogramma waarbij er activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd. Voor de kleine kinderen is er een knutseluurtje. Voor de oudere kinderen hebben we originele activiteiten. Wat dacht u van raketschieten? Vaders bouwen samen met hun zoon of dochter een raket van een een plastic fles en 's avonds gaan we deze met behulp van water en hoge druk de lucht in schieten. Sommige raketten gaan wel 100 meter hoog de lucht in! Elk jaar weer een groot spectakel! Of wacht dacht u van een vlot bouwen en vervolgens op uw eigen vlot gaan varen over de Hunze?

Kortom, Camping Zwanemeer is een echte kindercamping. Wij zullen er alles aan doen om er een onvergetelijke vakantie van te maken!

Voor advies, vragen en/of opmerkingen neem dan contact met ons op.

Lang voorseizoen

Kort voorjaar

voorseizoen 2

Meihepi

Hemelvaart Pinksteren onbewoond

Volg ons

facebooktwitteryoutube

Zwanenmeer
wordt door onze gasten gewaardeerd met een score van 8.8 uit 10 op basis van 99 beoordelingen.

Bekijk onze reviews

Samenwerkingsverbanden

drenthecampingsnpdrentseawifisiteacsianwblogores

CampingNavigatorhondsrug-banner1moKunstKeten logo3