Zoover150

fotofilmipad2

Voordelig kamperen in september op Camping Zwanemeer in Drenthe

arrangementen-specialVoordelig kamperen in Drenthe? Dat kan! Wij hebben een wel heel erg aantrekkelijk arrangement samengesteld voor u. Met het voordelige kampeerarrangement kunt u 1, 2 of 3 weken komen kamperen in de periode van 25 augustus tot 30 september vanaf € 125,-. Dat maakt kamperen wel heel speciaal! Deze prijs is gebaseerd op 4 personen met 1 kampeermiddel met 1 bijzettentje en 1 auto, extra personen betalen € 3,50 per nacht.

Geniet van een welverdiende vakantie in Drenthe en kom kamperen bij Camping Zwanemeer. Ervaar de rust op de camping. Terwijl u een boek leest voor uw caravan of tent en geniet met een hapje en een drankje van uw vakantie.

Extra voordelig!

Inhoud arrangement:

  • 1 week (6 aaneengesloten nachten) voor € 125,-
  • 2 weken (13 aaneengesloten nachten) voor € 225,-
  • 3 weken (20 aaneengesloten nachten) voor € 300,-

Bovenvermelde prijzen zijn gebaseerd op 4 personen, 1 kampeermiddel, 1 bijzettentje, 1 auto en gratis douchen.

Bijkomende kosten arrangement

  • toeristenbelasting € 1,15 p.p.p.n.
  • milieuheffing € 1,15 per plaats per nacht
  • electraverbruik € 0.40 per kWh.
  • adminstratiekosten € 5.00 per reservering/per plaats

Bovenstaande prijzen zijn incl. BTW. Wijzigingen en/of fouten voorbehouden.

Faciliteiten

Gratis zwemmen in Zwembad Zwanemeer

Naast de camping ligt Zwembad Zwanemeer waar u maar liefst gratis onbeperkt kunt zwemmen! Het openluchtzwembad is verwarmd en staat garant voor uren speelplezier. Het beschikt over diverse baden: een recreatiebad met glijbaan en stroomversnelling, een bruisbad en een wedstrijdbad. In de zomer worden er ook diverse activiteiten georganiseerd in het zwembad.

Comfortabele kampeerplaatsen op de camping

De kampeerplaatsen 1 t/m 95 hebben een watertappunt (met afsluitbaar afvoerputje), kabel TV en 6A electra. De kampeerplaatsen 96 t/m 160 hebben 6A electra en een gezamenlijk watertappunt op het veldje. Een aantal plaatsen kunnen wij voorzien van 10A electra.

Alle kampeerplaatsen met electra zijn voorzien van eigen electrameters. Wanneer u vertrekt brengen wij de electra die u hebt verbruikt in rekening tegen een tarief van € 0,40 p/kWh. Zo betaalt u alleen wat u ook daadwerkelijk verbruikt.

Omgeving

Er op uit in Drenthe

Ga er een dagje met z'n allen op uit, in Drenthe is heel erg veel te zien, doen en beleven! Sinds 2013 is de Hondsrug uitgeroepen tot het eerste Geopark van Nederland. Er zijn diverse expedities opgezet om de geschiedenis te herontdekken. Een andere tip is Geocachen in Drenthe. Bij geocachen gaat u met behulp van GPS op zoek naar de schat: de cache. Dit is ontzettend leuk om te doen voor jong en oud! Wilt u meer tips, kijk dan op onze omgevingspagina of kom even langs op de receptie.

Algemene informatie

Aankomst en vertrek

In het hoogseizoen (11 juli tot 17 augustus) bent u vanaf 13.00 uur van harte welkom op Camping Zwanemeer. In voornoemde periode is de vertektijd uiterlijk 12.00 uur. Buiten het hoogseizoen om bent u niet altijd aan de aankomst- en vertrektijd gebonden. Wilt u eerder aankomen of later vertrekken, neem dan even contact met ons op.

Voorwaarden

Na ontvangst van uw reservering (via het online boeken, formulier, e-mail of telefoon) is de reservering definitief. U ontvangt van ons een bevestiging met het verzoek € 50.00 per besproken week aan ons over te maken. Het restant kunt u betalen tijdens uw verblijf. De verplichte administratiekosten bedragen € 5,00 per reservering.

Wij hanteren de RECRON standaardvoorwaarden voor toeristische plaatsen.

Boek direct uw vakantie

naseizoen2017

nazomer2017

kamperen september2017

hepi2017

voorseizoen lang2017

Volg ons

facebooktwitteryoutube

Camping Zwanemeer
10 Wij worden door onze gasten gewaardeerd met een score van 8.8 op basis van 96 beoordelingen.

Samenwerkingsverbanden

drenthecampingsnpdrentseawifisiteacsianwblogores

CampingNavigatorhondsrug-banner1moKunstKeten logo3