Zoover150

fotofilmipad2

Jaarplaats op Camping Zwanemeer

jaarplaats drentheWilt u het hele jaar genieten van vakantie, dan biedt Camping Zwanemeer de perfecte oplossing. Camping Zwanemeer biedt namelijk zeer uitgebreide mogelijkheden voor het plaatsen van uw stacaravan.

De jaarplaatsen zijn niet alleen ruim, ze zijn ook van alle gemakken voorzien zoals water, electra en TV aansluiting. Geniet van het comfort van thuis in uw eigen stacaravan, een heel seizoen lang.

Voordelige jaarplaats op Camping Zwanemeer

De jaarplaatsen zijn bij Camping Zwanemeer aantrekkelijk geprijsd voor slechts € 1.540,- per jaar all-in. Deze voordelige prijs maakt een extra lange vakantie nog aantrekkelijker.

De stacaravan plaats is inclusief:

  • Verblijf op basis van 2 personen
  • 150 KWh elektra*
  • 20m³ water*
  • Aansluiting op het riool
  • Toeristenbelasting
  • Parkeerplaats voor uw auto

Wanneer u meer water en electra verbruikt, wordt dit aan het einde van het seizoen verrekend op basis van onze water- en electrameters. De meerprijs voor electra is € 0,40 per kWh en voor water € 1,50 per m³.

De camping is geopend van 1 april tot 1 oktober en u bent dan ook van harte welkom om te genieten van uw eigen vakantieplek. Buiten deze periode bent u ook welkom, maar in deze periode is het water afgesloten en is overnachten niet toegestaan. De elektra blijft wel aangesloten.

Extra lang genieten van uw vakantie met een stacaravan jaarplaats

vakantie drentheMet een jaarplaats kunt u het hele jaar genieten van vakantie. Elk seizoen heeft de natuur zijn charmes op de Hondsrug, de bloeiende heide, het jonge groen in het voorjaar, de schitterende herfstkleuren in het najaar. U kunt het allemaal bewonderen tijdens uw vakantie!

In het hoogseizoen geniet u ook nog eens van de activiteiten die op de camping georganiseerd worden. Onze camping ligt te midden van een aantal mooie natuurgebieden. Wandelen en fietsen in de omgeving is dan ook zeker een aanrader.

Meer weten over de mogelijkheden en beschikbaarheid van de jaarplaatsen, neem dan contact met ons op. Of kom eens een kijkje nemen op onze camping.

Lang voorseizoen

Kort voorjaar

voorseizoen 2

Meihepi

Hemelvaart Pinksteren onbewoond

Volg ons

facebooktwitteryoutube

Zwanenmeer
wordt door onze gasten gewaardeerd met een score van 8.8 uit 10 op basis van 99 beoordelingen.

Bekijk onze reviews

Samenwerkingsverbanden

drenthecampingsnpdrentseawifisiteacsianwblogores

CampingNavigatorhondsrug-banner1moKunstKeten logo3