Zoover150

fotofilmipad2

Hemelvaart en Pinksteren

Hemelvaart Pinksteren onbewoondKamperen met Hemelvaart en Pinksteren? Bij Camping Zwanemeer natuurlijk! Op de camping is het goed vertoeven op de ruime kampeerplaatsen. De gehele camping is autovrij zodat de kinderen tijdens de vakantie veilig kunnen spelen. Terwijl u een goed boek leest voor uw caravan of tent, kunt u de kinderen in de gaten houden als ze aan het spelen zijn bij de speelfaciliteiten op de kampeervelden. Kom helemaal tot rust met Hemelvaart en Pinksteren.

 

 

Gratis zwemmen in Zwembad Zwanemeer

Naast de camping ligt Zwembad Zwanemeer waar u maar liefst gratis onbeperkt kunt zwemmen! Het openluchtzwembad is verwarmd en staat garant voor uren speelplezier. Het beschikt over diverse baden: een recreatiebad met glijbaan en stroomversnelling, een bruisbad en een wedstrijdbad. In de zomer worden er ook diverse activiteiten georganiseerd in het zwembad.

Extra voordelig!

Inhoud arrangement:

  • Hemelvaart 9/5 tot 14/5 € 100 euro, extra persoon nachttarief
  • Hemelvaart + Pinksteren onbewoond 9/5 tot 22/5 200 euro, extra persoon nachttarief     
  • Hemelvaart + Pinksteren bewoond 9/5 tot 22/5 250 euro, extra persoon nachttarief
  • Pinksteren 18/5 tot 22/5 100 euro, extra persoon nachttarief

Bovenvermelde prijzen zijn gebaseerd op 4 personen, 1 kampeermiddel, 1 bijzettentje, 1 auto en gratis douchen.

Bijkomende kosten arrangement

  • toeristenbelasting € 1,20 p.p.p.n.
  • milieuheffing € 1,20 per plaats per nacht
  • electraverbruik € 0,40 per kWh.
  • adminstratiekosten € 5,00 per reservering/per plaats

Bovenstaande prijzen zijn incl. BTW. Wijzigingen en/of fouten voorbehouden.

Voorzieningen

De kampeerplaatsen 1 t/m 95 hebben een watertappunt (met afsluitbaar afvoerputje), kabel TV en 6A electra. De kampeerplaatsen 96 t/m 160 hebben 6A electra en een gezamenlijk watertappunt op het veldje. Een aantal plaatsen kunnen wij voorzien van 10A electra.

Alle kampeerplaatsen met electra zijn voorzien van eigen electrameters. Wanneer u vertrekt brengen wij de electra die u hebt verbruikt in rekening tegen een tarief van € 0,40 p/kWh. Zo betaalt u alleen wat u ook daadwerkelijk verbruikt.

Eropuit

Eropuit in Drenthe

Wilt u er een dagje op uit met Hemelvaart of Pinksteren? Dan hebben wij vele tips voor u! Ontdek Drenthe eens op een originele manier en ga geocachen met het hele gezin. Op basis van GPS gaat u op zoek naar de schat: de cache. Of maak een mooie wandeling of fietstocht door de prachtige natuur van de Hondsrug. Wilt u meer tips over een dagje uit, kijk dan op onze omgevingspagina of kom even langs op de receptie.

Informatie

Vetrek en aankomst

In het hoogseizoen (14 juli tot 20 augustus) bent u vanaf 13.00 uur van harte welkom op Camping Zwanemeer. In voornoemde periode is de vertektijd uiterlijk 12.00 uur. Buiten het hoogseizoen om bent u niet altijd aan de aankomst- en vertrektijd gebonden. Wilt u eerder aankomen of later vertrekken, neem dan even contact met ons op.

Voorwaarden

Na ontvangst van uw reservering (via het online boeken, formulier, e-mail of telefoon) is de reservering definitief. U ontvangt van ons een bevestiging met het verzoek € 50,00 per besproken week aan ons over te maken. Het restant kunt u betalen tijdens uw verblijf. De verplichte administratiekosten bedragen € 5,00 per reservering.

Wij hanteren de RECRON standaardvoorwaarden voor toeristische plaatsen.

Boek direct uw vakantie

Lang voorseizoen

Kort voorjaar

voorseizoen 2

Meihepi

Hemelvaart Pinksteren onbewoond

Volg ons

facebooktwitteryoutube

Zwanenmeer
wordt door onze gasten gewaardeerd met een score van 8.8 uit 10 op basis van 99 beoordelingen.

Bekijk onze reviews

Samenwerkingsverbanden

drenthecampingsnpdrentseawifisiteacsianwblogores

CampingNavigatorhondsrug-banner1moKunstKeten logo3