Zoover150

fotofilmipad2

Camping met zwembad in Drenthe

Camping met zwembad DrentheCamping met zwembad om gezellig te kamperen? Kom dan naar Camping Zwanemeer. Naast de camping ligt namelijk een groot buitenzwembad. En het zwembad bij onze camping in Drenthe is ook niet zomaar een zwembad. Er zijn diverse zwembaden en daarnaast is er een bruisbad en beachvolleybalveld. Ook worden er veel activiteiten georganiseerd voor kinderen.

Kortom, tijdens een kampeervakantie op onze camping kan jong en oud dus heerlijk zwemmen in het zwembad in Drenthe! 

Zwemmen in Drenthe op Camping Zwanemeer 

Camping met zwembad DrentheZwemmen op onze camping in het naastgelegen zwembad is voor toeristische gasten geheel gratis. Gedurende uw vakantie op onze camping kunt u net zo vaak en lang naar het zwembad als u dat wilt.

Gasten met een seizoenplaats of jaarplaats kunnen bij het zwembad een abonnement kopen, waarbij u als onze gast een zeer aantrekkelijke korting krijgt.

Zwembaden bij onze camping in Drenthe

Zwembad in DrentheEr liggen meerdere zwembaden bij onze camping in Drenthe. Of u nu een sportief baantje wilt trekken in het grote wedstrijdbad of met het hele gezin al spelend wilt zwemmen in het recreatiebad; in zwembad Zwanemeer is het mogelijk. Het recreatiebad is middeldiep en beschikt daarnaast over een bruisbad én stroomversnelling. Voor extra veel speelplezier is er een reuzewaterglijbaan waar kinderen vanaf kunnen roetsjen. Voor de peuters is een apart peuterbad gemaakt waar ze heerlijk onder toeziend oog van de ouders kunnen spetteren en spelen in het verkoelende water. Gegarandeerd blije gezichten!

Het zwembad bij onze camping in Drenthe zorgt voor heerlijke verkoeling tijdens de warme zomerdagen. En wilt u tussen het zwemmen door even bijkomen, neem dan plaats op de zonneweide of drink een lekker drankje op het gezellige terras.

Activiteiten bij het zwembad 

Camping met zwembad DrentheEr worden 's zomers ook veel activiteiten georganiseerd bij het zwembad naast Camping Zwanemeer in Drenthe. Behalve zwemmen kunt u bijvoorbeeld ook een potje beachvolleybal spelen, terwijl de kinderen op hun beurt spelen op de vele speeltoestellen.

Ook komt Kabouter Plop altijd even langs om samen met de kinderen de Plopsadans te dansen. 

Impressie van zwembad Zwanemeer

Meer informatie over het zwembad

Tijdens een verblijf op onze camping in het zwembad in Drenthe kunt u ook leren duiken. In het zwembad worden namelijk regelmatig duikcursussen gegeven. Bekijk de website van het zwembad voor meer informatie over het duiken en andere cursussen en activiteiten.

Foto's van het zwembad naast de camping

View the embedded image gallery online at:
https://www.zwanemeer.nl/faciliteiten-zwembad#sigProIde278f49d95

Voor een impressie van onze camping en het zwembad kunt u in ons fotoboek kijken. Bent u al overtuigd? Reserveer dan online uw vakantie op Camping Zwanemeer! 

Tarieven en arrangementen Boek direct uw vakantie

Lang voorseizoen

Kort voorjaar

voorseizoen 2

Meihepi

Hemelvaart Pinksteren onbewoond

Volg ons

facebooktwitteryoutube

Zwanenmeer
wordt door onze gasten gewaardeerd met een score van 8.8 uit 10 op basis van 99 beoordelingen.

Bekijk onze reviews

Samenwerkingsverbanden

drenthecampingsnpdrentseawifisiteacsianwblogores

CampingNavigatorhondsrug-banner1moKunstKeten logo3